Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merre vannak a magas, barátnőmentes férfiak?
Figyelt kérdés
2010. júl. 3. 00:16
51/65 anonim válasza:
Na látod, rám meg azt mondják a 170 centis csajok hogy túl alacsony vagyok nekik, tehát maradnak a 170 alattiak, már velem egymagas csaj sem járna velem, mert ők ilyenek.
52/65 anonim válasza:
Pedig ahogy látom jóval több 170nél alacsonyabb, mint magasabb lányka van. De erre megintcsak azt tudom mondani, mint mások: ha a magasság miatt nem kellesz nekik, akkor nem érdemelnek meg. Aki meg igazán értékes, azt nem zavarják ilyenek. Szóval fel a fejjel :D
54/65 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy így elvagytok...:)
2010. júl. 3. 23:39
55/65 anonim válasza:
hát mindenkinek meg van a saját problémája...engem is zavar egy kicsit a magasságom vagyis az alacsonyságom de az ismerkedésben még nem akadályozott..amúgy lány vagyok. fel a fejjel értelmes embereknek amúgy sem a külső számít!!
56/65 anonim válasza:
tess itt vagyok,, 2m magas, 80kg, enyhén kigyúrt, zöld szem:P
57/65 anonim válasza:
Egri srác írhat nkm is 172 cm, 22 éves vagyokk.
58/65 nándi18 válasza:
Wow tuti ez a társkeresés dolog!:)
Én 180-185 között lehetek valahol, fiú 18, Bp.
És nagyon bejön az 1:03.-kor írt lány véleménye! Ne félj! Sokaknak tetszenek a pici lányok, pl nekem is!:)
Őőő... bocsi az előzőekért dehát ha ti így én is így, és a kérdésre válaszolva; ugyan már! Teljesen helyén van a magasságod és az önbizalmad is! Nem lesz baj!
Na szia mindenki!:P
59/65 anonim válasza:
Szia!Én magányos szép barnahajú srác 181cm-es magasággal és 26 évvel:)Te hány éves vagy?:)
60/65 anonim válasza:
itt, habár csak 182 vagyok lol :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!