Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merre vannak a magas, barátnőmentes férfiak?
11:13
Kicsit kevés:D
Én 180 hoz vagyok 60 de rám mondják hogy anorexiás. pedig nem vagyok az:D
20f
11:13 vagyok
Igen, tudom, hogy kevés, néha meg is kérdezik, hogy szoktam-e enni, de sokkal inkább a magasságot teszik szóvá, mint a vékonyságot. Genetika, nem nagyon tudok ellene mit tenni. Sportolni sportolnék, csak nincs hol és nincs kivel...
19:58
Jó kifogás, nincs kivel:)
Ez arra utal, hogy egyedül lenni nem szeretsz mert ilyenkor csökken a biztonságérzeted.
20:01
Pedig az időm 80-90%át egyedül töltöm :D Igazából csak antiszoc vagyok ahhoz, hogy vadidegenekkel csak úgy összehaverkodjak, vagy egyáltalán egyedül a közelükben legyek.
20:12
Én is ilyen vagyok, de nem bántanak az ismeretlenek;)
20:18
Pedig de! >:
Amúgymeg egész egyszerűen nem tudok feloldódni idegenek közt, így nem vagyok nekik érdekes, nem látják, milyen tudnék lenni, és csak kiközösítenének. Erre meg valahogy nincs szükségem.
20:22
Én is így vagyok:S
Önbizalomhiány.
20:25
Hát igen... erre szoktam mondani, hogy ha majd lesz mire, akkor majd lesz önbizalmam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!