Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Merre vannak a magas, barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Merre vannak a magas, barátnőmentes férfiak?

Figyelt kérdés
2010. júl. 3. 00:16
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
57%

20:30

Már van mire, csak meg kell találni, először önelfogadás aztán önismeret és utána jön az önbizalom:) +félelmek legyőzése.

2010. júl. 3. 20:38
 42/65 anonim ***** válasza:
57%

20:38

Ú, micsoda pszichoduma :D Ez mind nagyon szép, csak egyedül akkorsem vicces. És mivel ilyen helyzetben vagyok, nagyon motivációm sincs semmire, mert hiába próbálkozok bármivel, nem jön össze... és pont emiatt meg nem kellek senkinek, emiatt még jobban nem akarok semmit és így tovább...

2010. júl. 3. 20:53
 43/65 anonim ***** válasza:
57%

Látom gyártod a kifogásokat szépen:D

Kisugárzás kérdése az egész, ha legyőzöd a félelmeidet lesz kisugárzás és önbizalom is:) Amit meg másokból látsz azt azért látod mert mindenki olyan visszaigazolásokat vesz észre a másikból amilyennek saját magát gondolja, én pl rondának tartom magam ezért minden jelből, szóból erre asszociálok amit a másik mond, pedig tévedek.

2010. júl. 3. 21:13
 44/65 anonim ***** válasza:
57%

Jóvanna :D Pedig nem mondanám, ha nem lenne rá okom...

És én igenis tényleg ronda vagyok :D És azt meg nem tudom máshogy értelmezni, ahogy a vonaton a kisgyerek rámnéz, odasúg valamit a tesójának, és az is rámsandít -_-

2010. júl. 3. 21:20
 45/65 anonim ***** válasza:
57%
Attól hogy magadat rondának látod mások nem fognak annak látni aminek te magad, csak azt hiszed.A megoldás hogy elhiteted magaddal hogy nem vagy ronda, de azt nem tudom hogyan kell:D mert én is azt hiszem magamról.
2010. júl. 3. 21:22
 46/65 anonim ***** válasza:
57%
Pedig számadatok is bizonyítják, lásd az a 62 kg... na meg nem hinném, hogy egy rakás vöröses ragya az arcomon/nyakamon olyan szubjetkív megítélésű lenne :D
2010. júl. 3. 21:27
 47/65 anonim ***** válasza:
57%
Tudsz rajta változtatni, én a 176 centimen viszont nem:P te legalább magas vagy.
2010. júl. 3. 21:29
 48/65 anonim ***** válasza:
57%
Magas vagyok, és mit érek vele? Megszólnak a nagypapák meg a kalauzok, hogy kosarazok-e, meg ne verjem be a fejem az ajtó tetejébe -____-
2010. júl. 3. 21:34
 49/65 anonim ***** válasza:
57%

Annyit érsz vele, hogy ez hatalmas előny a nőknél!

Ez náluk nagyon sokat számít.

2010. júl. 3. 21:37
 50/65 anonim ***** válasza:
57%
Hát eddig mégsem mutatkozik meg... mondjuk annyiban tényleg előny, hogy aki 170 centisen nyavalyog, hogy hú milyen magas, annak elég leszek :D És a 180-190 centis lánykáknak is, abból meg kevés van...
2010. júl. 3. 21:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!