Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért veszik személyes sértésnek a barátzónát?
Figyelt kérdés
Nem úgy működünk,mint ti.Nem Működik mindenkivel a kémia,de emberként nagyon szerethetném azt a srácot,erre besértődik (és nem egy ilyen volt) hogy nem akarok vele komolyabbat. Miért degradáló és sértő ha valaki barátként néz rátok? Most természetesen nem azokra az esetekre gondolok ahol direkt hangsúlyozza a lány,hogy olyan pasit akar mint te csak ne te legyél,hanem a szimpla normál barátságot.2019. márc. 11. 12:27
21/23 anonim válasza:
Hajjaj! Mennyire igazam volt, amikor nem mentem bele ilyen játékokba! Ha nem akart velem járni, úgy eltűntem, hogy soha többé nem látott.
22/23 anonim válasza:
Így van, nagyon kevés az olyan "nő" aki nem kihasználni akarja a palit, akit barátzónába tett, hanem tényleg segít neki. Szerencsére nekem van egy ilyen lány barátom, de több nincs mert már velem is eljátszották amit itt fennt többen írnak. Ennél csak az a rosszabb ha a barátnőd használ ki és zsarol a sexel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!