Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ok gyanakodni egy ilyen ferfira, hogy ferde hajlamú?
Megismerkedtem egy pasival , szóba kerultek a kamaszlányok , többször , ö 4 et nevelt fel , 4 lányt , akikböl 3 biológiai es 1 ik nem, azt mondta azzal volt a legjobb kapcsolata.
Egyik gyereke sincs a Facebookon a barati listajan , allitólag cikinek tartják stb hogy az apjukkal baratkozzanak de nem is tartjak a kapcsolatot , nem talalkoznak
Most a kerdeshez: mikor szòba kerultek a kiskorú lányok , azt mondta , hogy sajnos az emberek nagyon GYANAKVÓAK , par eve mikor masik varosba lakott , egy grillpartin volt es a baratja lanya aki 9-10 köruli volt egyedul sirt a kert vegebe , nem tudom , a többi gyerek miatt , vagy miert, a lenyeg , hogy ö elvitte setalni hogy megvigasztalja , nem tudom 1-2 órát es ebböl cirkusz lett , konkretan felmerult a gyanú hogy mit csinalt a kislannyal miert setalt , stb , hogy ö csak vigasztalta stb segitett .
Masodjara mikor a sajat kutyajat setaltatta, mar masik varosban lakik azóta es a szomszed kislany megallt beszelni ( gondolom a kutya miatt ) es kezdtek targyalni a suliról , meg hogy a kiskany hajat akar festeni es hogy miert milyen kar lenne bla bla es egy szomszednö meglatta es megkerdezte töle ” mi van mar a kislanyokkal kezdesz ki??”
Tehat mondta hogy nagy a gyanakvas nem lehet gyerekkel beszelni stb
Mondta hogy a teny hogy van egy kislanyom , nem zavarja , söt szivesen vigyazna ra otthon , amig en dolgozom, neki olyan a gyerek mint egy bónusz , nem egy hátrány , ahogy mas ferfi látná .
A lanyom 11,5 éves .
Sose biztam senkire es most mar nincs is szuksege .
Mit szóltok , pedofil gyanús a pasi?
Tök jól elvagyok a gyerekekkel, simán vigyázok rájuk de sose egyik gesztusom se keveri, keverné össze senki.
Egy pasi ennél kockább.
Ott az anyai ösztönöd, használd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!