Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitől tudtok felnézni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől tudtok felnézni egy férfira ti nők?

Figyelt kérdés
2018. szept. 8. 07:36
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
7%
Ha lennének őszinte nők, ezt írnák: attól, hogy gazdag vagy hogy jól néz ki.
2018. szept. 8. 07:43
 2/19 anonim ***** válasza:
86%

Az egyes válaszoló alapján, először azt gondolom tisztázzuk mit jelent az, hogy felnézni.

Én felnézésnek azt értem, hogy mitől tudok valakire nagyobb tisztelettel nézni, egyfajta példaképnek tekinteni, az átlagnál jobban megbecsülni és magam fölé helyezni. Valami ilyesmi, de elég nehéz megválaszolni. Na ehhez édes kevés a pénz vagy a kinézet.

Attól tudok felnézni valakire, ha céltudatos, és céljait el is tudja érni, ha tisztában van a saját értékeivel, ismeri magát, az életét és tudja merre halad, ha képes megbecsülni más embereket, intelligens és illedelmes, értelmes. Kb ezek a tulajdonságok azok, amik együtt egy olyan személyiséget adnak, amitől fel tudsz nézni a másikra. Mert ezt belső tulajdonságok és nem anyagiak vagy a külső határozza meg. Rengeteg emberre nézek fel, akik pl nagyapám korúak vagy egyébként rendkívül csúnyák. Semmi összefüggés nincs ezekkel. A felnézés nem egyenlő a szexuális vagy bármilyen vonzalommal.

2018. szept. 8. 08:03
 3/19 anonim ***** válasza:
84%

Okos, értelmes, tájékozott,hűséges, hatalmasan melegszívű, önzetlen, és gyermekcentrikus és szeret és tud dolgozni, adakozó, nem fukar,nem sznob, nem lusta, nem gedonista.

kb. ennyi

2018. szept. 8. 08:51
 4/19 anonim ***** válasza:
62%
3+ nem hedonista
2018. szept. 8. 08:52
 5/19 anonim ***** válasza:
jah, és a legfontosabb: nem alkoholizás, tudja a mértéket az italnál.
2018. szept. 8. 08:52
 6/19 anonim ***** válasza:
*alkoholizál
2018. szept. 8. 08:53
 7/19 anonim ***** válasza:
11%
A sok pénzétő.
2018. szept. 8. 09:29
 8/19 anonim ***** válasza:
88%
Ha magas.
2018. szept. 8. 12:30
 9/19 anonim ***** válasza:
Én önkéntelenül csodálni tudok másokat, akár férfiak, akár nők, de FELNÉZNI nem tudok és nem is fogok senkire, tök fölösleges és semmi pozitív hatása nincs rám.
2018. szept. 8. 14:28
 10/19 anonim ***** válasza:
Ja, előző voltam, meg nagyra becsülni, sőt, nagyon nagyra becsülni szoktam másokat, ami kifejezetten jó érzés, és nagyon sokban gyorsítja a saját fejlődésemet is. De FELNÉZNI... bocs, ez egy előző századokból visszamaradott, szerintem fölösleges és káros beidegződés (egyeseknél).
2018. szept. 8. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!