Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg csak az elért eredményekre lehet felnézni egy férfira más értékekre nem?
Ha mondjuk felmerül egy olyan kérdés, hogy mi van akkor, ha egy nő tanultabb a párjánál, akkor azt kérdezik, hogy akkor hogyan tud felnézni a párjára. Csak az elért teljesítményekre lehet felnézni?
Úgy gondolom, hogy a másikra csomó mindenre fellehet nézni, minthogy van egyénisége, elve, világképe, emberséges cselekedete és még sorolhatnám még.
Én veled értek egyet. Idősebb vagyok a barátomnál, már megvan a diplomám és a szakmámban dolgozok. Ő most épp alkalmi munka után kutat, mielőtt eldönti mit is szeretne végleg csinálni, minek tanuljon. Abszolút felnézek rá, szerintem becsülendő dolog hogy nem ugrott rögtön bele az egyetembe és hagyta ott 1-2 év után mert rájött mégsem azt akarja csinálni. Illetve számomra nagyon értékes ember, rengeteg becsülendő tulajdonsága van és minden nap tanulok tőle valami újat, mert hatalmas az érdeklődési köre így sok dologban jártas.
23/N
Egyaltalán nem csak azért lehet felnézni.
Van akinek fontos a tanultság, van akinek meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!