Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kibírnátok egy olyan nő mellett, aki bevallottan az anyagi értékekre hajt?
Figyelt kérdés
2017. nov. 13. 16:03
1/14 anonim válasza:
Hogy kibírnám-e? Eleve bottal se piszkálnám :D
3/14 A kérdező kommentje:
Megbízhatatlanságot, állandó stresszt..
2017. nov. 13. 16:08
6/14 anonim válasza:
Mindenesetre nem fizetnék neki.
7/14 anonim válasza:
Én nem bírnám ki, nekem nagyon fontos, hogy milyen a párom személyisége; és, hogyha ő csak a pénzt tudja értékelni, teszem azt pl engem vagy másokat nem, akkor az eléggé sokat elárul, és így számomra taszító is. Én nem kezdenék ilyen emberrel, de legalább nyíltan, tisztán közölte, hogy mire számíthatsz, szóval innentől már a te döntésed, rajtad áll, hogy így is elfogadod-e őt párodul. (Nekem nem kéne)
8/14 A kérdező kommentje:
A szex az siralmas vele.. Nem tudom, igazából mivel hálózott be..
2017. nov. 13. 16:30
9/14 anonim válasza:
A kérdésből nem derült ki, hogy karrierista vagy más pénzét akarja.
10/14 A kérdező kommentje:
Mindkettő sztem. A legfontosabb neki a pozíció, a partneréé és hogy magát is a legjobb színben tüntesse fel.
2017. nov. 13. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!