Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Te mit csinálnál, ha barátnőd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te mit csinálnál, ha barátnőd a tudtod nélkül már nem szedné a tabikat, mert ő gyereket akar?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt, ráadásul akkor mondta, hogy terhes, mikor pont szakítani akartam vele.

(Most, bosszúból tönkre akarja tenni az anyagi jólétemet)

Azon gondolkozom kimegyek kínába. Jól tudok kínaiul, németül, és anyanyelvi szinten beszélek angolul? Szerintetek?

24F

2019. márc. 7. 15:53
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Az én fizetésem 15%-a nagyon nem 20ezer forint, illetve azt sem értem, miért vagy ilyen undok.
2019. márc. 7. 19:17
 32/36 anonim ***** válasza:
80%

Ez a héten az ezredik kérdés a témában.

Nem vagyok undok, csak őszinte. Szerinted nem fura, hogy minden ötödik pár meddő? Ehhez képest mindennapos sztori, hogy a nőknek pont egyből sikerül teherbe esni, ha csellel akarja rávenni a pasiját a gyerekre.

A 15% nem tudom, hogy mennyi, de van egy maximum (és egy minimum) összeg, tehát ha te vagy Bill Gates, akkor se fogsz 2,5 milliót fizetni havonta.

Egyébként a szuper fizetésedből csak telik egy ügyvédre, aki elmondja, hogy milyen lehetőségeid vannak.

A gyerektartás fizetés alól nem tudsz kibújni azzal, ha külföldre mész. De őszintén: tényleg megéri?

10000% biztos vagy abban, hogy pár év múlva nem lesz rossz érzés, hogy van egy fiad/lányod, és semmit se tudsz róla? Nem juta eszedbe, hogy most x éves, vajon mennyire hasonlít rád most?

Bonyolult dolog a biológia, de ezt nagyon el..ta a természet, hogy a nőkben ennyire erős legyen a szülői ösztön, a férfiakból teljesen kimarad, és mégis azt erőltetjük, hogy egy gyerek életében mennyire fontos az apa. Miért, egy spricc spermán kívül mit ad? Minden más már az anya dolga.

Majd rájön az exed is, hogy magának szül gyereket, nem neked.

2019. márc. 7. 19:30
 33/36 acelsziv ***** válasza:
61%

Na itt a kis hülye kamugép.

Nem tűnik fel, mennyire átlátszó a dumád? Nőd se volt még soha hülyegyerek, nemhogy terhes barátnőd.

2019. márc. 8. 09:20
 34/36 anonim ***** válasza:
48%

Egyébként nekem is furák ezek a kérdések, egy hormonális szer abbahagyásának vannak következményei, mellékhatásai.

Nem tűnt fel, hogy hónapokig össze-vissza vérzik a barátnőd, vagy éppen nem jön meg neki? Plusz a hormonváltozás egyéb tünetei a testsúllyal, szőrrel, pattanásokkal, libidó- és hangulatváltozással, vérzés másságával?

De még ha ezek nem voltak, akkor is általában hónapok telnek el, mire a ciklus helyreáll, újra lesz peteérés, és képes megfoganni egy gyerek.

Fura nekem, hogy egy héten belül itt gyakorin már a második nő esik teherbe, mert 'két napja' nem szedte a bogyeszt...

Miközben még mindennemű védekezés nélkül is csak 85% a teherbe esés esélye statisztikák szerint...

2019. márc. 8. 09:51
 35/36 anonim ***** válasza:
49%
Lehet kamu a kérdés, viszont nem véletlenül kell pontosan szedni a fogamzásgátlót, és nem véletlenül figyelmeztetnek rá, hogy betegség esetén más védekezés is legyen mindenképp, mert olyankor csökken a tabletta hatása. Másrészt ennyi idős korban még nem szedi senki hosszú évek óta, hogy nagyon átrendezze a korábbi ciklust. Nincsenek mindenkinél különösebben látványos tünetek sem. Nem egyforma a nők szervezete.
2019. márc. 8. 09:58
 36/36 anonim ***** válasza:

"nem véletlenül figyelmeztetnek rá, hogy betegség esetén más védekezés is legyen mindenképp, mert olyankor csökken a tabletta hatása."

Miért csökkenne egy betegségtől? :D Bizonyos gyógyszerekkel nem lehet együtt alkalmazni, ennyi. Hatni fog attól, hogy náthás vagy. :)

"(...) hogy nagyon átrendezze a korábbi ciklust."

A hormonális fogamzásgátlók az első használattól kezdve megszüntetik a ciklust. Nem x idő után "átrendezik", hanem azonnal megállítják. Hiszen így működnek, így akadályozzák meg a terhességet. Idő kell, mire újraindul a ciklus.

2019. márc. 8. 10:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!