Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Te mit csinálnál, ha barátnőd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te mit csinálnál, ha barátnőd a tudtod nélkül már nem szedné a tabikat, mert ő gyereket akar?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt, ráadásul akkor mondta, hogy terhes, mikor pont szakítani akartam vele.

(Most, bosszúból tönkre akarja tenni az anyagi jólétemet)

Azon gondolkozom kimegyek kínába. Jól tudok kínaiul, németül, és anyanyelvi szinten beszélek angolul? Szerintetek?

24F

2019. márc. 7. 15:53
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Sok helyesírási hibát vétek, elnézést! Csak nem szoktam telefonról ilyen sokat pötyögni.
2019. márc. 7. 16:33
 22/36 anonim ***** válasza:
59%

Seems legit!

Itt gyakorin ilyen adonisz, gazdag, selfmade klónsereg van olybá tűnik :D

2019. márc. 7. 16:33
 23/36 A kérdező kommentje:
Kérlek, vegyük komolyan a kérdést!
2019. márc. 7. 16:35
 24/36 anonim ***** válasza:
100%

Az a probléma, hogy ha azonnal lelépsz Kínába, vagy bárhová akkor nem vállalod a felelősséget az életedért, döntéseidért és azok következményeikért.Tehát kisfiú maradsz, hiába van férfias külsőd.Tehát ez egy a személyiségfejlődésben is fontos helyzet.

Célszerű lenne tájékozódni jogi téren, nyilván nem akarod, hogy jogtalanul ármányosan kisemmizzenek.Ne egyből elfutni akarj, mérd fel a terepet.De ne a gyakorikérdéseken, hanem egy ügyvédnél.

2019. márc. 7. 16:37
 25/36 A kérdező kommentje:
Igazad van utolsó, ez nagyon kellett!
2019. márc. 7. 16:40
 26/36 anonim ***** válasza:
41%

Milyen egy ocsmány, undorító szukával jöttél össze! Te jó Isten!

Én biztosan otthagynám így gyerekkel együtt is, és tanulnék a hibáimból. Legközelebb ha a nő bevágja a "gyereket akarok" témát, eszedbe ne jusson gumi nélkül szexelni! Bármi van is.

Jogodban áll úgy élni, ahogy szeretnél. Gondolom amilyen aljas, az új nőddel való kapcsolatba is bekavarna, és a gyereket használná fel ellened. A gyerek meg utálna téged. Menekülj! :(

Hidd el, tudom miről beszélek. Adj magadnak egy új esélyt, és kerüld el messziről ezt az aljadékot. Hányingert kaptam.

N

2019. márc. 7. 16:46
 27/36 anonim ***** válasza:
60%
"Mellesleg azért nem védekeztem, mert teljesen megbízunk egymásban." - Nem egymásban kell nem megbízni azzal, hogy mindketten védekeztek, hanem a védekezési módszerekben. Nincs ugyanis 100%-os védekezési módszer, és az a biztos, ha mindkét fél védekezik. Ráadásul a gumi olyan betegségek ellen is véd, amire a tabletta nem megoldás, elég csak egy gombára gondolni, amit strandon vagy egy áruházi WC-n is elkaphat az ember, és elég makacs tud lenni. Felelőtlen voltál, viseld a következményeket, a gyerek miatt, ő ugyanis nem tehet arról, ha a szülei hülyék, akkor most kénytelenek lesztek miatta felnőni, ha eddig csak papíron voltatok azok. Egyébként eltekintve attól, hogy ő szándékosan abbahagyta, másképp is becsúszhatott volna, mint írtuk többen is, elég egy betegség, egy hasmenés, hogy csökkentse a tabletta hatását. Miért jó kockáztatni egy életet, a gyerekét? Ez nem egy könyv, amit elpasszolsz másnak, ha nem tetszik.
2019. márc. 7. 16:56
 28/36 anonim ***** válasza:
100%
Én i azt tudom javasolni, hogy kérd ki egy ügyvéd segitségét és minden nizonyitékot (beszélgetést, üzeneteket) alaposan ments le, kelleni fognak. Igenis állj ki magadért!
2019. márc. 7. 18:16
 29/36 anonim ***** válasza:
0%

Sokra nem megy vele, ha a nőci ügyvédje elég ószövetségi azonnal pörgetni kezdi a szexista kártyát és onnantól vesztett.

2019. márc. 7. 18:18
 30/36 anonim ***** válasza:
55%

Nekem már gyanús, hogy itt mindenkinek úgy lesz terhes a nője, hogy párszor nem szedi be a tablettát, vagy direkt kiszúrja a gumit, és fel se tűnik.

Mindig közvetlenül a szakítás előtt. De akkor aztán egyből.

Ami azért érdekes, mert akik akarnak gyereket, azoknak meg sok esetben hónapokig kell próbálkozni.

Miért van az az érzésem, hogy igazából azért szakit sok pasi, mert becsúszik a baba?

Tudjuk, anyagilag le fog nullázni a havi 20 ezres gyerektartás, a nő meg direkt erre utazik, hogy ebből a hatalmas összegből megy körmöshöz, pillázni, és tengerparti nyaralásra viszi a szeretőit.

Én mit tennék? Nehéz belegondolni nőként, mert bennünk van anyai ösztön. De azt hiszem, hogy nem befolyásolna semmit az, hogy hogyan fogant a gyermekem.

Azt végképp nem tudom átérezni, hogy hétfőn szeretek valakit, kedden kiderül, hogy teherbe ejtettem, a méhében nő a gyermekem, szerdán pedig már gyűlölöm, és látni se tudom. Ehhez férfi aggyal kell gondolkodni, nőként nekem ez teljesen érthetetlen.

Ahogy az is, hogy inkább világgá mész, halott leszel papíron, nem látod a szeretteid, csak megússz havi 20 ezret.

Tényleg megéri?

2019. márc. 7. 18:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!