Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mit csinálnál, ha barátnőd a tudtod nélkül már nem szedné a tabikat, mert ő gyereket akar?
2 éve vagyunk együtt, ráadásul akkor mondta, hogy terhes, mikor pont szakítani akartam vele.
(Most, bosszúból tönkre akarja tenni az anyagi jólétemet)
Azon gondolkozom kimegyek kínába. Jól tudok kínaiul, németül, és anyanyelvi szinten beszélek angolul? Szerintetek?
24F
"Na, akkor jönnek a kisded érzelmi zsarolások "jaaaaj nem bízol bennem?!" "HOGYMERSZILYETGONDOLNI??!!!!4444!!!""
Nőként írtam a véleményem, gerinctelennek tartom azokat a nőket, akik gyerekkel akarják megfogni a pasit. De a pasi is felelős, ha ő meg nem védekezik sehogy, csak a nőre hagyja. Most lényegtelen, hogy a nő abbahagyja a tabletta szedését, vagy lebetegedett és antibiotikumot kapott, ami csökkenti a fogamzásgátló hatását. Mindkét félnek védekezni kell, és akkor valóban minimálisra csökken a becsúszott terhesség esélye.
Mit csinálnék?
Biztos nem maradnék vele együtt ezek után, ugyanis ez azt jelenti, hogy kiemelten önző és én magam csak eszközként funkcionálok az általa elképzelt ideális életkép megvalósulásához, tehát nem tisztel és nem szeret engem.
"(Most, bosszúból tönkre akarja tenni az anyagi jólétemet)"
A bosszúvágy szintén az EGO alsóbb szintű megélése, a sérült igazságérzetre adott negatív érzelmi reakció, tehát egy "rossz" válasz az ingerre, tehát a fentebb említett kiemelt önzőségre egy bizonyíték.
Ha valakit valóban szeretek, akkor annak elfogadom a döntéseit és őt magát lényéből adódóan, illetve tisztelem, akkor is ha már nem kíván velem lenni.Ezek a szeretet alapfeltételei.
Tehát kijelenthetném végiggondolva, hogy ez a lány nem szeret engem.Viszont elgondolkodnék azon hogyan is kerültem ilyen helyzetbe.Ugyanis ilyen eseteknél mindig megvan a felelős önrész mindkét oldalon.
Csináltatnék egy apasági vizsgálatot és nem menekülnék.Mert ha az a gyerek az enyém, akkor az én felelősségem és ha egyedül hagyom egy olyan anyával akinek az érzelmi intelligenciája ilyen szinten fejletlen, akkor nagyon rossz sorsa lesz.
Az én gyerekem, ez fix. De nem vagyok tisztában a jogi dolgokkal.. ő apja meg ügyvéd, és azt mondta kiforgat a házamból, nagyon sok gyerektartást kell fizetnem, és azt mondkák, hogy alkoholista, drogfüggő vagyok, és még látni sem láthatom.
(Van borgyűjteményem, illetve haverokkal havi 1x füvezünk, és fesztiválokon ekizünk)
Jó, ha minimált fizet, akkor nem, de a legtöbb apa van olyan "hülye", hogy többet adjon...
Én személy szerint a nőt leköpném és többé nem foglalkoznék vele. Ha a gyerek megszületik, róla gondoskodnék.
Tabletta mellett mindig ott a kockázat, elég ha mondjuk rosszat eszik és kicsit megindul a hasa, vagy ilyesmi, szóval eleve csak akkor lennék benne abban, hogy tablettával védekezzünk, ha nem akarok gyereket, de nem katasztrófa, ha mégis "besikerül".
Mert nem akartam egoistának tűnni.
Egy adonisz vagyok. Nagyon férfias, gazdag (selfmade, tehát nem a család rakott alám mindent), minden alkalommal csúcsra juttatom az ágyban, ráadásul optimista vagyok, mellesleg szerény is, ezt remélem elhiszitek nekem. Ő is egy csajszi, sok rossz történt vele gyerekkorában, engem nem tudna megcsalni, tudja, hogy 1x lehet engem átverni.
Ebből gondolom, hogy az enyém a gyerek.
Mellesleg azért nem védekeztem, mert teljesen megbízunk egymásban. Viszont pár hónapja mondta, hogy gyereket szeretne, de mondtam neki, hogy még egy pár évet várjunk, mert szeretnék még érni egy kicsit. De eközben rájöttem, hogy nem vele akarom leélni az életem. Még próbáltam gondolkozni a dolgokon, hátha ez az apás dolog ütött be, de rájöttem, hogy nembő vele akarom leélni az életem. Mikor ezt el akartam neki mondani pont akkor hozta a pozitív tesztet a wcől. Akkor kérdőre vontam, és elmondta az igazat, mert félt, hogy elhagyom. Aztán mondtam el, hogy mi a helyzet. Erre fogta a kocsimnak a kulcsát, elvitte majd az apja hívott fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!