Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Őszintén! Minden pasi "perverz"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén! Minden pasi "perverz"?

Figyelt kérdés

A perverz zárójeles, mert egyrészt ez egyéni, másrészt nem is igazán perverzségről van szó.

A szexualitás kategória teljesen lelomboz, hiába mondja itt szinte mindenki, hogy ne ebből az oldalból induljunk ki, szerintem ez a világ, csak kicsiben.

Tehát minden férfi olyan, hogy mindenféle szexet ki akar próbálni, csak a barátnője nem engedi? Minden férfinek van valami, amitől szenved, mert nem csinálhatja? Mondjuk a legkedvesebb, legnormálisabb férfi is ég a vágytól, hogy fuldoklásig szopassa a barátnőjét?

2019. márc. 5. 10:17
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Nekem lábfétisem van, vállalom. Sokak szerint már ez is durva. A baj csak az, hogy a nők kevésbé vállalják, hogy nekik is van valami "hobbijuk", így rajtunk csapódik minden.
2019. márc. 5. 17:52
 22/24 anonim ***** válasza:

Szerintem butaság amit írsz:D

A gyik nem a világ, semmilyen téren. Most szerinted akik itt vannak miért vannak itt? Milyen alakok írogatnak válaszokat, hülye 100x feltett kérdésekre amikre még a google-t is lehetne használni mert merem állítani hogy minden kérdésre legalább 10 találat lenne.

Az igazat akarod? Igen vannak akiknek vannak perverzióik, 3-as, láb stb stb, de ez vica versa. Nőknél a durvaság, pofozás, mocskos beszéd, megalázás szintén ott van. Nem egyszer van olyan hogy a csaj perverzebb mint a csávó.

De még mondok igazságot. Itt az oldal jelentős része vagy a kisebbség de erősen picsog arról hogy nincs kapcsolata meg miért nincs. A valóságban pedig tök jól elvannak az emberek szinglin is.

Sőt gáz, nem gáz én is szingli vagyok és beszélek szingli/nem szingli ismerősökkel is, és egyik sem sír hogy nincs neki. Elfogadja ha van, ha nincs.

Ez a közösség, olyan mintha a hős utcáról mondanád hogy bp középpontja.

2019. márc. 5. 18:29
 23/24 mikeXxX ***** válasza:
Szerintem pont annak megfelelően kell partnert is keresni mert a szex is nagyon fontos egy kapcsolatban ha valaki nem nyitott bizonyos dolgokra nekem nem is kell az a valaki és persze az is fontos én is élvezzem az ő vágyait . 40f
2019. márc. 6. 15:18
 24/24 anonim ***** válasza:
Igen, sajnos. Max. nem meri elmondani. Itt is, meg másik oldalakon tudod hány privit kaptam, hogy ezt meg ezt akarja, hogy csinálják, de a barátnőjének soha nem merné elmondani, mert szereti, tiszteli és tudja, hogy nem szereti az ilyeneket?
2020. jan. 5. 16:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!