Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén! Minden pasi "perverz"?
A perverz zárójeles, mert egyrészt ez egyéni, másrészt nem is igazán perverzségről van szó.
A szexualitás kategória teljesen lelomboz, hiába mondja itt szinte mindenki, hogy ne ebből az oldalból induljunk ki, szerintem ez a világ, csak kicsiben.
Tehát minden férfi olyan, hogy mindenféle szexet ki akar próbálni, csak a barátnője nem engedi? Minden férfinek van valami, amitől szenved, mert nem csinálhatja? Mondjuk a legkedvesebb, legnormálisabb férfi is ég a vágytól, hogy fuldoklásig szopassa a barátnőjét?
Szerintem butaság amit írsz:D
A gyik nem a világ, semmilyen téren. Most szerinted akik itt vannak miért vannak itt? Milyen alakok írogatnak válaszokat, hülye 100x feltett kérdésekre amikre még a google-t is lehetne használni mert merem állítani hogy minden kérdésre legalább 10 találat lenne.
Az igazat akarod? Igen vannak akiknek vannak perverzióik, 3-as, láb stb stb, de ez vica versa. Nőknél a durvaság, pofozás, mocskos beszéd, megalázás szintén ott van. Nem egyszer van olyan hogy a csaj perverzebb mint a csávó.
De még mondok igazságot. Itt az oldal jelentős része vagy a kisebbség de erősen picsog arról hogy nincs kapcsolata meg miért nincs. A valóságban pedig tök jól elvannak az emberek szinglin is.
Sőt gáz, nem gáz én is szingli vagyok és beszélek szingli/nem szingli ismerősökkel is, és egyik sem sír hogy nincs neki. Elfogadja ha van, ha nincs.
Ez a közösség, olyan mintha a hős utcáról mondanád hogy bp középpontja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!