Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén! Minden pasi "perverz"?
A perverz zárójeles, mert egyrészt ez egyéni, másrészt nem is igazán perverzségről van szó.
A szexualitás kategória teljesen lelomboz, hiába mondja itt szinte mindenki, hogy ne ebből az oldalból induljunk ki, szerintem ez a világ, csak kicsiben.
Tehát minden férfi olyan, hogy mindenféle szexet ki akar próbálni, csak a barátnője nem engedi? Minden férfinek van valami, amitől szenved, mert nem csinálhatja? Mondjuk a legkedvesebb, legnormálisabb férfi is ég a vágytól, hogy fuldoklásig szopassa a barátnőjét?
"Mondjuk a legkedvesebb, legnormálisabb férfi is ég a vágytól, hogy fuldoklásig szopassa a barátnőjét?"
Csak nem egy degenerált példányt sikerült kifognod?
Nem. Mondom ezt úgy, hogy én pont durván perverz vagyok. Ettől függetlenül, ha baráti sörözésekkor szóba kerülnek perverz dolgok, még nem voltam olyan társaságban, ahol ne lett volna olyan pasi, aki mindentől ódzkodott volna. Pl. mindig volt valaki, aki még anált sem akart.
A dologban a kulcs csak annyi, hogy a férfiak társadalmilag minden téren betegesebbnek vannak beállítva, a nők pedig ártatlanabbak. Ne gondold azt, hogy a férfiak úgy akarják ezeket a vágyaikat kielégíteni, hogy nem találnak hozzá társat. A környezetedben az általad cukinak talált nők egy nagy része kb. mindent bevállal, amit eltudsz képzelni. (Ettől amúgy senki sem lesz jó vagy rossz. Egyéni ízlés, ennyi. Ha valaki a másikat a szexuális vágyai alapján ítél meg, extrém példáktól eltekintve, akkor az csak saját magáról állít ki szegénységi bizonyítványt.)
Abban meg amúgy igazuk van, hogy ne ebből az oldalból indulj ki. Ha ebből a kategóriából indulnék ki, akkor a környezetemben a dohányzó férfiak alig találnának barátnőt. A nők pedig 1 bites, érvelni képtelen élőlények lennének, akik folyamatosan a férfiakat szidják. Szerencsére a valóságban nem az itteni színvonalat hozzák a nők.
Igen szerintem ennek van alapja.A ferfiak aberaltabbak mint a nők e téren .Csak a nem mindegy hogy mennyire.
31F
Én mindig is úgy voltam a szexel, hogy az ölelés, csók, simogatás, szeretgetés többet jelentett mindig is mint a szopatás meg egyéb abberáció. Ezek amiket felsoroltam, jelentik a szerelmet nálam, a dugás csak ösztön, a finom érintések és szeretet szívből jön.
Sokszor volt úgy hogy esti szex helyett inkább csak arra vágytam hogy a mellkasomra tegye a barátnőm a fejét, közben simogattam, puszilgattam és utána elaludtunk. Szóval nem minden a szex.
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!