Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy van barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy van barátom, de késztetést érzek hogy beszélgessek az exemmel?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt a párommal. Az exemmel 1 éve beszeltem utoljára, 1 napig utána letiltottam.

Se veled, se nélkülem kapcsolatban voltunk évekig. Valami elromlott,nem igazán tetszett már az egész, nem vonzodtam hozzá ,de közben meg hiányzott.Most is, mitől lehet? Ritkán jön elő. Tavaly márciusban beszéltünk utoljara, interneten.

2019. márc. 5. 00:12
 1/7 anonim ***** válasza:
56%

Az ex barátnőm is valami ilyesmi volt. A vége persze az lett ennek a "néha gondolok rá" szitunak hogy rohant vissza hozzá, pedig eredetileg ő rakta ki.

Szóval semmi para te is csak egy életképtelen senki vagy aki úgy van "kapcsolatban" hogy igazából az exébe szerelmes és magasról tesz rá hogy kihasznál és átver valakit.

2019. márc. 5. 00:39
 2/7 A kérdező kommentje:
1.Ne alkoss rólam véleményt csak úgy.2.Nem vagyok bele szerelmes egyáltalán,inkább baratok voltunk mint szerelmesek.Hianyzik a társasága ennyi.
2019. márc. 5. 00:48
 3/7 A kérdező kommentje:
Ő többet akart,én meg nem,így folyton konfliktus volt köztünk.Csak jól elvoltunk,mint két barát,hiányzik a sajátos humora, de felesleges ráírnom,amíg még érez valamit még
2019. márc. 5. 00:52
 4/7 A kérdező kommentje:

8 hónapig jártunk,folyton veszekedtunk.

A párommal 100szor jobb mint vele,összepasszolunk minden tekintetben.

De nyilván nem jó érzés,hogy néha eszembe jut az exem. Vagy mondjuk egy régi barát akivel nem beszélek már.

2019. márc. 5. 00:54
 5/7 anonim ***** válasza:

"A párommal 100szor jobb mint vele,összepasszolunk minden tekintetben".

Akkor miért akarsz beszélgetni az exeddel?!

2019. márc. 5. 10:46
 6/7 anonim ***** válasza:

Édes istenem. Ha ennyire tudod a választ akkor miért kérdezel??

Nyilván az a bizonyìték hogy most egy jól működő, szerelmen alapuló kapcsolatban vagy hogy az exeddel szeretnél beszélgetni. Nagyjából érzelmi megcsalásról fantáziállsz érted? Itt nem attól félsz hogy ő érez még valamit hanem hogy te.

Első voltam

2019. márc. 5. 14:13
 7/7 anonim ***** válasza:

>Se veled, se nélkülem kapcsolatban voltunk évekig. Valami elromlott,nem igazán tetszett már az egész, nem vonzodtam hozzá ,de közben meg hiányzott.Most is, mitől lehet?

Ezek alapján egyáltalán nem értetted a kapcsolatotokat, sem azt, hogy miért jöttetek össze, sem azt, hogy miért mentetek szét, sem azt, hogy most miért hiányzik. Ezt így nem lehet csinálni, az ilyen se veled - se nélküled kapcsolatok nem vezetnek sehova. Az, hogy eszedbe jut és hiányzik, természetes (elvégre az exek nagyon fontos szereplők az ember életében, bármennyire is próbálja ezt mindenki tagadni), de a te döntésed, hogy mit cselekszel. Én azt javaslom, hogy tartsd magad távol az exedtől, mert nyilvánvalóan nem vagy ura a helyzetnek, jobb, ha bele sem mész.

2019. márc. 5. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!