Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mik azok a másodlagos tulajdon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik azok a másodlagos tulajdonságok, amiket kerestek egy társban?

Figyelt kérdés

Tehát nem az ilyen alap "őszinte, hűséges, becsületes" tulajdonságok, hanem amiknek a megléte plusz, csak még jobban szimpatikussá teszi a másikat.

Írtok kort és nemet :)

2019. márc. 3. 19:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Legyen gondoskodó türelmes nyugodt természetű. 25f
2019. márc. 3. 20:23
 12/15 anonim ***** válasza:
# 9: Ebben valamilyen szinten igazad van, de én pl. nagyon szeretek színházba járni, ennek ellenére volt, hogy évekig nem voltam... egész egyszerűen azért, mert nem volt hozzá társam/társaságom. Nekem a színház közös(sségi) élmény. Ha van kivel, akkor boldogan megyek, ha nincs, magamtól nem. (Az elmúlt fél évben kb. 5x voltam színházban, előtte viszont évekig nem.)
2019. márc. 3. 20:25
 13/15 anonim ***** válasza:

12: mikor egyedül maradtam, akkor kb 1 évig én is ezt mondtam a hobbijaimra, hogy közösségi élmény, egyedül nem megyek.

Aztán rájöttem, hogy kitudja mikor lesz megint párom (ha nem úgy ismerkedem, hogy mindegy ki, csak legyen mellettem valaki), így elkezdtem egyedül utazni, programokra járni. (Amúgy pl színházba egyedülálló férfit szökőévente láttam magamon kívül, az tényleg fura volt).

Egy biztos, ha azt csinálod amit szeretsz, akkor egyedül is kiegyensúlyozottabb, tartalmasabb, boldogabb életed lesz, kár otthon besavanyodni, mert nincs társaság 1-1 programhoz

(De amiről eredetileg beszéltem az nem erre vonatkozott, hanem amikor valaki tényleg tízen éve nem csinál egy csomó dolgot, amit állítólag imád, és az a hobbija).

2019. márc. 3. 20:34
 14/15 anonim ***** válasza:

Ha tehetséges valamiben ami számomra imponáló, de nekem pl nem (annyira) megy vagy nincs hozzá érzékem.

pl.: tud énekelni, játszik hangszeren, reál területen dolgozik stb.

2019. márc. 3. 21:40
 15/15 anonim ***** válasza:

- intelligens, tájékozott, olvasott, művelt... egy alapműveltséghez tartozó utalásra ne nézzen bambán

- érdeklődjön a művészetek iránt

- hasonló a humora, mint nekem, és szeret viccelődni

- lehet vele hülyülni, de amikor kell, akkor tényleg komoly

- szereti az állatokat

- lelkes, aktív, keresi az élményeket, nem abból áll neki a tökéletes nap, hogy eszik, alszik, szexel, és ennyi

2019. márc. 5. 01:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!