Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, szerintetek melyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, szerintetek melyek azok a női tulajdonságok, melyek a legimponálóbbak, és melyek azok, amik eltaszítanak egy férfit?

Figyelt kérdés
Hogyan dönt egy férfi arról, ki lehet számára csak egy kaland és ki lehet több annál, akár feleség? Ez korral változik, vagy megvannak azok az alap tényezők, mellyel egy női - férfi párkapcsolat működőképes lesz? Csak érdeklődök, szóval kérek szépen mindenkit, csak komoly választ adók írjanak!

2018. szept. 7. 14:41
 1/7 anonim ***** válasza:
93%

Szép, okos, érdekes, érdeklődő, empatikus, odaadó, aktív.

Azt hiszem ezekből már egy elég jó ember gyúrható.

2018. szept. 7. 14:44
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Az első válaszolőt kiegészítem :Kozmetikus, edzőterem, anál.
2018. szept. 7. 14:49
 3/7 anonim ***** válasza:
85%

Ha olyan humora van, ami nem csak abból áll, hogy jót nevet az én poénjaimon, hanem maga is benyög egyet-kettőt, ha jól vezet (nem áramot, hanem autót), ha okos, érdeklődő (szemfestékeken kívül más dolgok iránt is) - majdnem ellenállhatatlan tulajdonságok.

Azonnal elriaszt: ha többnek akar látszani, mint ami; ha üresfejű; ha fanatikusan hisz valami hülyeségben (ezotéria, asztrológia stb.).

2018. szept. 7. 14:57
 4/7 anonim ***** válasza:
80%

Első vagyok, igen a humor nagyon nagyon fontos, mert ha már viccelődni tud, akkor biztos kreatív is. Meg hát ki nem szeret egy humoros emberrel lenni.

Szóval:

Szép, okos, humoros, érdekes, érdeklődő, empatikus, odaadó, aktív, kreatív.

2018. szept. 7. 15:02
 5/7 anonim ***** válasza:
94%

Ami nem jön be: házsártosság, a másikba való állandó belekötés, alattomosság.

Bejön: humánus, de ha kell, akkor tud határozott is lenni, gyengédség, érződik a közös hangsúly (vagy legalább a jele).

2018. szept. 7. 15:10
 6/7 anonim ***** válasza:
81%

Legimponálóbb:

Kiteljesedett, nyílt.

Taszító:

Hetekig simogat, aztán céges partyn mással smárol, majd megint engem simogat, de ha kihívom "nem ér" rá.

2018. szept. 7. 18:30
 7/7 Synesztro ***** válasza:
89%
Jó humor, közvetlen, határozott, nyílt. Amit én is útálnék, az a vak elkötelezettség, vallás, ezotéria stb iránt, ill, a bizalmatlanság, a féltékenykedés. Nem adok rá okot, bármikor leellenőrizhet face telefon bármi, de ne csinálja már napi rendszerességgel, ha nincs oka rá, mert én sem teszem, és mert rohadtul idegesítő. Hagyja meg továbbá a szabad teremet, akárcsak én neki. nem kérném számon, mikor hova megy, ha nincs velem, vagy kivel találkozik, melyik barátjával beszél, esetleg elmegy egy olyan rendezvényre mással, ami engem nem érdekel, de ugyanez működjön visszafelé is.
2018. szept. 8. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!