Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gond, ha tortaként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gond, ha tortaként kezelem a lányokat?

Figyelt kérdés

Nekem elég belőlük pár szelet, és az sem érdekel, ha más is vesz belőlük.

Ezt úgy kell elképzelni, hogy nem érdekelne, ha mással is akarna lenni a barátnőm, az lenne a fontos, hogy némely napokon csak velem legyen és csak az enyém legyen.

2019. márc. 3. 17:59
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Kókuszos tortaként!
2019. márc. 3. 19:12
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért ne lenne esély rá. Másnak még barátnő sem jut, mert észre sem veszik.

Rengeteg olyannak van őt szerető, mellette kitartó barátnője, aki alkoholista, vagy antiszoc.. mégis a barátnő foggal-körömmel ragaszkodik hozzá, mert szereti. Szerintem ne add fel ilyen könnyen ezt a dolgot, bár gondolom a laza kapcsolat most a könnyebbik út. Nehéz ebbe beleszólni. Amúgy meg változhatsz te is, amiért ma odavagy, vagy jónak tartod, az lehet hogy pár év múlva baromság lesz, mert közben érdektelenné válik... akár egy hobbi, vagy egy zenei ízlés például.

2019. márc. 3. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!