Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gond, ha tortaként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gond, ha tortaként kezelem a lányokat?

Figyelt kérdés

Nekem elég belőlük pár szelet, és az sem érdekel, ha más is vesz belőlük.

Ezt úgy kell elképzelni, hogy nem érdekelne, ha mással is akarna lenni a barátnőm, az lenne a fontos, hogy némely napokon csak velem legyen és csak az enyém legyen.

2019. márc. 3. 17:59
1 2
 1/12 marcipántea ***** válasza:
47%

Micsoda hasonlat :)

Nézd, ha találsz olyan partnert, aki ezzel passzol, és mindketten boldogok lesztek, akkor ámen.

2019. márc. 3. 18:04
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem gond. Magadat fosztod meg egy sokkal minőségibb kapcsolattól egy olyan személlyel, akit már nem cserélnél másra, mert rájössz, hogy igazán szereted. Az önzésalapú alkalmi kapcsolatokba mocskosul bele lehet unni.
2019. márc. 3. 18:09
 3/12 anonim ***** válasza:

gond kinek a szemében?

ha neked így jó akkor nem gond. nem bántassz vele senkit, legfeljebb ha olyan lányt fogsz ki akinek ez nem tetszik, de hát azt meg lehet beszélni

2019. márc. 3. 18:19
 4/12 A kérdező kommentje:
Ez azért kell, mert így belőlem is csak egy szelet jut számára és nem kell megmutatnom a teljes egészem amit nem fogadna el.
2019. márc. 3. 18:30
 5/12 marcipántea ***** válasza:
Oh. Lehet ez csak az általam elképzelt kép erről a felállásról, de ha valakivel többet vagy, arról azért egyre többet megtudsz, megismered, nem? Vagy úgy gondoltad, időnként csak testi kapcsolat, esetleg felületes beszélgetések, és több nem?
2019. márc. 3. 18:34
 6/12 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam, hogy normális beszélgetések, de nem a legmélyebb dolgokról és testi kapcsolat, valamint szerető ölelgető puszilgatós dolgok, amivel megadjuk egymásnak egy időre a szeretet adagunkat.
2019. márc. 3. 18:39
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Amint lenne barátnőd nem így gondolnád.
2019. márc. 3. 18:48
 8/12 anonim ***** válasza:

A 4-es válaszod alapján is gond, mert nem sokat nyersz így sem. Másrészt nem tudhatod, hogy a másik oldalon a lány nem ugyanígy vívódik-e, hogy majd te hogyan nem fogadnád el, pedig lehet hogy nem csinálnál belőle ügyet, ő meg szégyenkezik a saját frusztrációja miatt, mint ahogy te is küzdesz.

Ez így csak időleges megoldás, vagy inkább tűzoltás. Abban a pillanatban, amint megtapasztalnád milyen, mikor egy nő teljesen elfogad, te is megnyílnál neki teljesen, és nem lenne misztikum a szeretet, hanem máris fontos lenne a másik, és áldozatra is képes lennél, nemcsak ennyire mint most. Sokan ezért zárkózottak, és csak fogyasztanak, mert még nem tapasztalták meg milyen igazán szeretni, mert még csak testi szeretetet adtak, vagy kaptak. Ez pont a semmire elég.

2019. márc. 3. 19:02
 9/12 A kérdező kommentje:
Nekem ezeket nincs esélyem megtapsztalni de egyébként igen, ezekre vágyom én.
2019. márc. 3. 19:06
 10/12 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy csokis vagy puncsos tortaként teszed?
2019. márc. 3. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!