Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gond, ha hazaskent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gond, ha hazaskent beszélgetnék anonim oldalakon?

Figyelt kérdés
Mindig megkapom hogy tuti hogy nincs rendben a kapcsolatom, biztos pasit keresek megcsalasra meg ilyenek.Viszont én tényleg csak beszélgetni szeretnék,akkora gond ez?
2019. febr. 27. 14:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha a férjed tud róla és nincs ezzel semmi baja, akkor egészségedre, bár nem értem mire jó anonim oldalon idegenekkel csetelgetni és miért nem inkább a barátaiddal beszélgetsz.
2019. febr. 27. 14:33
 2/12 anonim ***** válasza:
36%
Vacsorával, porszívózással készen vagy már?
2019. febr. 27. 14:34
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem gond, abban az esetben ha az érzéseket és a vonzalmat kizárod. Ne menjen át a beszélgetés facebookra, ne történjen képcsere.
2019. febr. 27. 14:34
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Fiatal, jó képű, jól szituált férfiakkal beszélgetsz?

Gondolom a szomszéd Mari néni, meg a Julcsi a munkahelyedről véletlenül sem felelne meg beszélgetni. Meg senki, a férjedet is beleértve.

Hát, nem tudom, nekem elég furcsa. És a férjed is anomim oldalakon csetelget lányokkal? Ha igen, mit szólsz hozzá? Ha nem, el tudod képzelni, hogy Te mit szólnál hozzá, ha ő csinálná és lebukna?

És a férjed tudja? Miért nem kéred ki az ő véleményét? Ha szerinte nem fura és nem zavarja, akkor mással meg nem is érdemes foglalkozni, elvégre ez a ti 2(!)tök házassága.

2019. febr. 27. 14:36
 5/12 anonim ***** válasza:
64%

Én is ittvagyok, pedig tök jó a kapcsolatom . Épp pár nspja mondtam valamit a pasimnak,és kérdeztem, hogy “tudod, honnét tudom? “

vigyorgott, hogy “ a gyakoriról??” :)

2019. febr. 27. 14:37
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Nem csak férfiakkal beszélgetek, akit dob a gép. Párom is tudja hogy néha beszélgetek neten és igen tiszta a ház és a vacsi is készen van,koszonom az aggodalmat.
2019. febr. 27. 14:39
 7/12 anonim ***** válasza:
35%
Ja, de teszem hozzá, nem ismerkedem, nem képcserézek, csak itt lógok. Teljesen megbízhat bennem, még a jelszómat is tudja :)
2019. febr. 27. 14:40
 8/12 anonim ***** válasza:
48%

" igen tiszta a ház és a vacsi is készen v"

Az nem csak a te feladatod. Nem kell mentegetőznöd.

2019. febr. 27. 14:45
 9/12 anonim ***** válasza:
72%

De miért nem barátokkal beszélgetsz?

Én inkább úgy gondolomm, hogy a pároddal nem igazán mentek sehova sem, társaságba sem.

2019. febr. 27. 14:47
 10/12 anonim ***** válasza:
74%
Én is szoktam ilyen oldalakon chatelni, nem szoktam sem képet sem elérhetőséget küldeni. Nekem nem sok barátom van, azzal a kevéssel meg nem nagyon van miről beszélni. Én sok érdekes emberrel találkozom ilyen oldalakon, tanulok ezzel és le is foglal, sok érdekes témát beszélünk át meg ilyenek. És ezek az emberek nem kezdenek pletykálni rólam, nem szólnak meg... stb. Szerintem nincs ezzel semmi gond, én kíváncsi természet vagyok, de sosem csalnám meg a párom. Amíg ez a párodnak is oké, és nem megy semmi rovására addig ne fájjon a fejed miatta :) a beszólogatók társaságát meg nem keresném és ignorálnám őket.
2019. febr. 27. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!