Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnátok arra, ha valaki évek után érdeklődne felőletek?
Pár évvel ezelőtt megismertem egy srácot, akivel rengeteget beszélgettem, és jól összebarátkoztunk. Idővel ő jobban megszeretett, és én ezzel sajnos nem tudtam mit tenni, akkor egy nagyon rossz időszakomat éltem (elvesztettem valakit). Plusz a szemelyisegem se volt túl megnyerő. Emiatt megromlott köztünk a kapcsolat, és nem mertem keresni, mert nem akartam feltépni a sebeket, vagy azt a latszatot kelteni, hogy vele fogok lenni.
Ennek már kb 4 éve. Azóta sokat változtam. Napok óta valamiért folyton eszembe jut, és gondoltam ráírok, hogy van. Ez rossz ötlet? Ennyi év után már inkább hagyjam?
Sajnos nem tudtam kapcsolatba lépni vele :/ megváltozott a telefonszáma, nincs fent már azon a csevegő applikáción, amin régen beszélgettünk. Előszedtem a régi telefonom, ott kerestem, hátha találok valami számot, felhasználónevet, de semmi. Facebookon nincs fent (nem is volt), nem találtam meg a húgát se, a legjobb barátjának meg csak a keresztnevét tudom, az alapján lehetetlenség megtalálni (várost se tudok, hol él). E-mail címet sosem cseréltünk, tehát úgy érzem megpróbáltam annyit, amennyit tudtam :(
Azért remélem, hogy jól van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!