Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti erre hogy reagálnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti erre hogy reagálnátok?

Figyelt kérdés
Ha a melletek megnagyobbításán gondolkodnátok és a barátotok 10/10-es nőket mutogatna nektek és csorgatná rájuk a nyálát? Mind ezt azért hogy "meg ne műttesd magad"
2019. márc. 2. 21:01
 1/4 anonim ***** válasza:
66%
Már csak azért sem műttetném át a melleimet. Ha nem vagy neki jó, akkor nagyobb cicivel sem leszel elég jó neki.
2019. márc. 2. 21:04
 2/4 anonim ***** válasza:
77%
Nem egeszen tiszta a helyzet. A baratod csak ugy mutogatja neked a noket es csorgatja a nyalat, vagy ellenpeldanak akarja felmutatni oket, hogy miert ne muttesd magad, es csak te latod az egesz moge a nyalcsorgatast?
2019. márc. 2. 21:17
 3/4 A kérdező kommentje:
Bocsi így visszaolvasva tényleg nem tiszta. A barátom nem akarja hogy megcsináltassam a melleim, ezért olyan színésznőket/modelleket mutogat és ajnároz akik ugyan elől laposak, de arcra meg úgy összességében alkatra női szemmel is gyönyörűek. Szóval lehet túlreagálom, de rosszul esik hogy olyan nőkkel példálózik akikhez sosem fogok felérni. Aztán már azt is bevágta ma hogy a jó mell alapfeltétele hogy pattog. Nekem 75/a-s melleim vannak, ezek sosem fognak úgy mozogni mint egy pl B-s mell. Szóval neki a kis mell alapból egy kosárral nagyobb mint ami nekem van. Legalábbis én így értelmezem
2019. márc. 2. 21:31
 4/4 anonim ***** válasza:
90%

Azt nem értem, hogy ha alapból nem akarja hogy megcsináltasd a melled, miért gondolod hogy elégedetlen veled. Szerintem totál félreérted. Ő azért mutatja példának azokat a nőket, mert téged is olyan szépnek lát.

31/N

2019. márc. 2. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!