Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy reagálnátok arra, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagálnátok arra, ha valaki évek után érdeklődne felőletek?

Figyelt kérdés

Pár évvel ezelőtt megismertem egy srácot, akivel rengeteget beszélgettem, és jól összebarátkoztunk. Idővel ő jobban megszeretett, és én ezzel sajnos nem tudtam mit tenni, akkor egy nagyon rossz időszakomat éltem (elvesztettem valakit). Plusz a szemelyisegem se volt túl megnyerő. Emiatt megromlott köztünk a kapcsolat, és nem mertem keresni, mert nem akartam feltépni a sebeket, vagy azt a latszatot kelteni, hogy vele fogok lenni.

Ennek már kb 4 éve. Azóta sokat változtam. Napok óta valamiért folyton eszembe jut, és gondoltam ráírok, hogy van. Ez rossz ötlet? Ennyi év után már inkább hagyjam?

2019. márc. 3. 11:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Érdeklődni lehet, de 4 év sok idő. Ennyi idő alatt akár simán családot is alapíthatott, ezzel számolj.

Ha engem keresnek ennyi idő után, akkor meg arra gondolok, hogy már jöhetek b tervként és nem érdekelnek.

2019. márc. 3. 12:02
 2/15 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem nyugodtan írhatsz neki, maximum megmondja, hogy nem akar veled beszélgetni. Én erre egyébként nem tudom, hogy reagálnék, az adott személytől és az elválástól függ.
2019. márc. 3. 12:03
 3/15 anonim ***** válasza:
68%

Nekem volt olyan ismerős akivel évekig nem tartottuk a kapcsolatot, aztán mégis újra megtaláltuk egymást.

A párkapcsolat viszont neccesebb, mert így 4 év után valszeg te sem egészen rá vágysz, hanem az álomkepre amit magadban epitgettél róla.

Szerintem keresd meg haverilag, aztán alakul, ahogy alakul.

2019. márc. 3. 12:03
 4/15 A kérdező kommentje:
Nem kapcsolatra gondoltam, csak őszintén kiváncsi vagyok rá, hogy van. Nem a legjobb körülmények között volt, és csak remelem, hogy azóta jobbra fordult az élete.
2019. márc. 3. 12:05
 5/15 anonim ***** válasza:
52%

Akkor meg mi tart vissza? Irj rá, hívd fel!

Mi a legrosszabb? Hogy nem válaszol? Hogy kiderül már nincs miről dumálni? Nem egy nagy kockázat egyik sem!

Ne toprengj, hanem lépj meg!

2019. márc. 3. 12:10
 6/15 anonim ***** válasza:
0%
Nyugodtan írj rá, nincs ebben semmi.
2019. márc. 3. 12:11
 7/15 anonim ***** válasza:
0%

Volt már rá példa, hogy valaki megkeresett baráti szándékkal, akivel jópár éve nem beszélgettünk, kellemes élmény volt.

Ha valaki párkapcsolati szándékkal keresne meg, akivel annó nem is alakultak jól a dolgok, azt mindenképp furcsállnám. Volt ilyen exem, nyíltan közölte, hogy akar valamit tõlem, annak idején megbántott. Aztán eléggé úgy nézett ki a helyzet, hogy nem talált mást és azt képzelte, hogy én majd vissza megyek hozzá, elég szánalmasan nézett ki a helyzet.

2019. márc. 3. 12:13
 8/15 anonim ***** válasza:
0%
5-ös mentalitással kellene csinálni... ahogy mindent...
2019. márc. 3. 13:48
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
Én, a saját mentalitásomat ismerve, megpróbálnám.
2019. márc. 3. 15:08
 10/15 anonim ***** válasza:
0%
Írtál neki?
2019. márc. 3. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!