Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakoris férfiak mi a munkátok? Szerintetek hátrányt jelenthet ez egy nőnél? Ha igen, miért?
Arra vagyok kíváncsi, hogy ki mit gondol melyik munkakör jelenthet hátrányt a nőknél és esetleges tapasztalatokra is.
24F Festő ami hátrány egy nőnél.
En langost sutok Malajziaban a pasar malam-on. Meg fuget termesztek fel hektaron :)
Erre buknak a csajok?
34F
Ha valaki művész, az általában nem úgy hivatkozik rá, hogy munkaköre.
32/f
Én IT területen dolgozom és van feleségem.
Ugyanakkor van egy gyerekkori barátom, aki árufeltöltő egy hipermarketben. Neki is van felesége, most bővül a család.
A burkoló, aki éppen most újítja fel a fürdőszobánkat szintén családos ember, ahogy az asztalos is, akit ismerek.
De a cégnél ahol dolgozom van egy festő, neki is van párja.
IT-s vagyok, de én nem látom ennek se előnyét, se hátrányát ismerkedés szempontjából. Persze vannak nők, akiknél hátrány, mert biztos hülye kocka, akivel az informatikán kívül semmiről nem lehet beszélni. Meg vannak nők, akiknél előny, mert milyen jól keres egy IT-s, és futja majd drága külföldi nyaralásokra, stb. Meg vannak a normális nők, akik nem kockaként és nem pénzeszsákként tekintenek az IT-sokra. Na nálam az utóbbi a célcsoport. :)
Az meg szerintem hülyeség, hogy az hátrányt jelentene, ha valaki festő. A mai világban elég nagy hiány van a jó festőkből, mindenki tele van munkával, és ha valaki tényleg profi módon csinálja, legalább annyit keres, mint egy IT-s. Én abszolút becsülöm a jó festőket, nem egyszerű szakma.
36F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!