Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakoris férfiak mi a munkátok? Szerintetek hátrányt jelenthet ez egy nőnél? Ha igen, miért?
Arra vagyok kíváncsi, hogy ki mit gondol melyik munkakör jelenthet hátrányt a nőknél és esetleges tapasztalatokra is.
24F Festő ami hátrány egy nőnél.
Mert szarul adod el magad. Te valójában faldizájn megvalósítási manager vagy vagy vertikális színspektrum prezentálási felelős. :D
32/f
Ja. De lassan lejár a munkaidő.;)
32/f
Én IT-s vagyok, és nem hinném, hogy ez hátrányt jelentene.
Egyébként a kérdés valószínűleg arra irányul, hogy csak a diplomásoknak lehet barátnője, a kétkezi munkával rendelkező férfiak pedig a kutyának sem kellenek, de ezt általában csak a lúzerek mondogatják maguknak.
Butus diplomások, már megint magatokra vesztek mindent a komplexusaitok miatt. :p
32/f
Én online marketinggel foglalkozom, most akarok programozást is tanulni mellé.
Véleményem szerint, sok ember (nem csak nő) nem tartja sokra a könnyű/nehéz fizikai munkát. Alapvetően a magasabb szintű egzisztenciát tartják vonzóbbnak. Pl.: vezető beosztás, vagy nagyobb felelősséggel járó munkák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!