Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik még olyan nő ebben az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még olyan nő ebben az országban, aki figyelmen kívül hagyja a férfiaknál a kocsi meglétét és a lakhelyét?

Figyelt kérdés

2019. febr. 28. 20:26
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Engem nem érdekel,akit szeretek,hogy van-e autója (amúgy van,de az ing az jobban tetszik ami rajta van,mert jól áll neki :D ),pénze is van (ez sem érdekel,nekem nincsen túl sok,de őt ez nem érdekli),de nekem sokkal többet ér,hogy hogyan néz rám vagy amikor mosolyog mikor találkozunk,és az a csillogás,vagy időmegállás.
2019. ápr. 24. 21:14
 22/26 anonim ***** válasza:
Nem vagyok én se egy szépségkirálynő,se mellimplantátumos,van rajtam felesleg,de én így tetszem a szerelmemnek,ahogyan vagyok. :)
2019. ápr. 24. 21:18
 23/26 anonim ***** válasza:
Férfiként a #15 hsz-el értek egyet. Abszolút jól megírta.
2019. ápr. 24. 21:50
 24/26 anonim ***** válasza:
Mintha olyan nagy dolog lenne egy normális kocsi. Atlagbér 150-200ezer autó 1millió. Aki akar simán összespórol rá 2év alatt.
2019. ápr. 24. 22:22
 25/26 piroska és a farkas ***** válasza:
Egyrészt 15- ös valóban tökéletesen leírta, màsrészt pl nekem kifejezetten pozitívum volt anno a pàromnàl, hogy nincs autója. Idősebb vagyok pàr évvel, külföldön is dolgoztam, így egzisztenciàlisan előrébb jàrtam mint ő a megismerkedésünkkor, azóta viszont az ő kitartàsa és felelősségtudata teszi lehetővé, h immàr 3. gyermekünket vàrva lehetek itthon. Ja, és a programok...2 kisgyerekkel is bevàllaltunk 2 àtszàllàsos vonatutat mikor nyaralni mentünk...
2019. ápr. 24. 22:25
 26/26 anonim ***** válasza:

Jelen. Mélységesen letojom. Egy dolog érdekel, a jelleme.

30/n

2019. máj. 18. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!