Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik még olyan nő ebben az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még olyan nő ebben az országban, aki figyelmen kívül hagyja a férfiaknál a kocsi meglétét és a lakhelyét?

Figyelt kérdés

2019. febr. 28. 20:26
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Vagyunk egy páran,csak mi nem lógunk olyan helyeken ahol ilyen tapadós macák vannak. :)
2019. febr. 28. 21:09
 12/26 anonim ***** válasza:
96%

Én nem azt nézem, milyen az anyagi háttere valakinek, én a belső értékekre koncentrálok első sorban, és az összkép érdekel. Volt már olyan barátom, akinek nem volt autója és egy garzonban élt, de nagyon boldog voltam mellette. Nem is ezért mentünk szét.

De úgy látom a kérdező nem kapcsolatot keres, hanem szexpartnert.

Hát ha belegondolok, ha viszonyt KERESNÉK (FELTÉTELES MÓD!!!), akkor már én is inkább a külsőségekre és anyagiakra hajtanék. DE NEM KERESEK, mielőtt még elárasztanátok privátokkal!

27N

2019. febr. 28. 21:18
 13/26 anonim ***** válasza:
86%

A tapadós nők amit elvárnak azt önerőből nem tudják felmutatni. Az nem számít ha az anyjuk vagy az apjuk valamit alájuk tol, mert az nem az ő érdemük, hanem a szüleiké. Elfogadom, ha valaki mindent megkap, de akkor ne vágjon fel vele és csak abban a dologban legyenek elvárásai amit ő a szülei nélkül ért el.

Engem az egyik szülő szeretett volna támogatni de nem tudott, a másik pedig támogathatott volna de nem akart.

Önerőből fizettem az egyetemi tandíjamat, a nyelviskolámat, a jogsimat, az autómat, mindezt 12 órás meló mellett. Most azért robotolok, hogy legyen majd egy saját fíreglyuk ahol csöndben kushadhatok. Ennek ellenére ha összeakadnék egy normális nővel, akinek nincsenek az előbb említett sztár alűrjei, simán elfogadnám őt attól, hogy kevesebbje van mint nekem.

2019. febr. 28. 21:23
 14/26 anonim ***** válasza:
82%
Férfiaknak is vannak elvárásai. Legyen a csaj 25 éves, alacsony, 50 kiló,sportos, csinos, "laza". Aztán jön a csodáskodás amikor elmúlik a punci varázsa h milyen is valójában a nő... Nőknek is probléma h a férfiak a külsőségekre hajtanak, mi is szenvedünk ettől. De az a csaj aki túlzottan sokat tesz h jól nézzen ki, annak alap elvárás a jó egzisztencia. Ő a szépségét teszi a kapcsolatba, pasi ezért cserébe a pénzt.
2019. febr. 28. 21:31
 15/26 anonim ***** válasza:
68%

Én egy kicsit más aspektusból közelíteném meg a dolgot.

Nő vagyok,mindenem megvan ,én magamnak teremtettem meg a biztos egzisztencát ,nincs szükségem máséra ,meg nem is szeretek kiszolgáltatott lenni,márpedig az aranyásás ezzel járna .

Van kocsim,van lakásom ,van pénzem . Ennek ellenére teljesen nem tudom figyelmen kívül hagyni a másik anyagi helyzetét . A kocsi nem érdekes ,anélkül is lehet élni,én sem használom napi szinten ,belvárosban szinte teljesen értelmetlen fenntartani.

A lakhely olyan szempontból fontos ,hogy ha egy férfi 30+ a szüleivel lakik,mert az albérlet ablakon kidobott pénz szerinte ,meg nincs értelme önállóan élni,amig nincs kapcsolata, annak nálam nincs esélye .Egyszerűen azért,mert nem vagyok már tini ,nem fogok a gyerekkori szobájában randizni senkivel , az ilyen embernek nincs igénye felnőni és önállósodni szerintem .

A másik . Ha valakinek csupasz a segge +35 éves korában is (és most nem arról beszélek,hogy legyen luxusvillája,meg 3 több milliós autója a garázsban ,de tartsa el magát ,legyen pénze egy mozira, tudjon bánni a pénzével ,tudja mikor kell meghúzni a nadrágszíjat és mikor lehet többet költeni) az azért van,mert egyszerűen lusta,vagy nincsenek ambiciói . Egy ilyen emberrel én szintén nem tudok,és nem is akarok közös életet tervezni,volt már ebben részem jó pár évig,és nagyon megbántam,hogy ennyi időt rápazaroltam valakire. Te hiába gürizel azért ,hogy előrébb jussatok,ha a másik egy here és feléli amit te nehéz munkával összeszedtél ,ráadásul úgy,hogy ő a két szép szemén kívül semmit nem rakott bele .

Elítélendő vagy sem,én nem tudom és nem is fogom ezeket a dolgokat figyelmen kívül hagyni. És úgy gondolom a nők nagyrésze hasonlóan vélekedik (nem az aranyásókról beszélek még mindig) . Szóval én semmit extrát nem várok el,nem kell más pénze,nem kellenek drága ajándékok,ékszerek,utazások,de azt elvárom amit saját magamtól .

2019. febr. 28. 21:41
 16/26 anonim ***** válasza:
92%
Vannak, csak nem cicababák.
2019. febr. 28. 23:50
 17/26 anonim ***** válasza:
49%
Nem vagyok csóró, de ha vennék autót, az csóróvá tenne. Mellesleg a csaj, akire hajtanék, pont van autója, és minek egy családba kettő? :D
2019. márc. 28. 23:20
 18/26 anonim ***** válasza:
Már bocs, de mivel viszed el a csajt programozni? Az év felében hideg van, a maradék nagyrészében meg vagy forróság vagy eső. Heti szinten kirándulni Bp másik felére, közeli helyekre pl. Dobogokő, középtávú kirandulásokra mint a Mátra vagy Bükk, nyaralni a Balatonhoz, Horvátországba... Előbbiekhez marha sokszor kell átszállni még ha pesti is vagy, utóbbiakhoz meg mivel viszed a cuccokat?
2019. márc. 28. 23:30
 19/26 anonim ***** válasza:
67%
Nem hagyom figyelmen kívül a lakhelyünket, mert én is ott lakom. A kocsi megléte az fontos, mert ha elfelejti hol parkolt, lehet keresgélni. De ha nincs kocsi az nem gond, a lényeg hogy ha van, ne vesszen el.
2019. márc. 29. 00:14
 20/26 anonim ***** válasza:
Létezik, csak éppen ne a pláza cicák között keresd (van rajtuk kívül is sok csinos, jó nő).
2019. ápr. 24. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!