Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz ajandek a paromtol?
Az elso evfordulonkra fulbevalot kaptam (macskas). Ez mar a 3. Macskas ajandekom volt tole. Teny h szeretem a macskalat, van is egy macskam, en foleg ot imadom nem altalanossagban a macskakat. En eleg sokat keszultem az o ajandekaval, vettem is dolgokat, nem egyet, apro cetliket is irtam h miert szeretem ot stb, iszonyatosan tetszett neki, raadasul olcso se volt mire elkeszultem vele... O meg odaallit egy fulbevaloval, ami megcsak nem is tetszik:( bar rosszul is erezte magat amiatt h en mennyivel személyesebbet adtam neki es nagyobb dolgot...
Azt mondta a fulbevalon is vagy egy hónapig agyalt..
Pedig tudja miket szeretek, csomoszor mondtam mar, neten is csomo ajandekotlet van, en is onnan szedtem reszben az enyemet, meg tenyleg tudnia kene miknek orulnek.
Es evfordulora tenyleg valami szemelyesebbet vartam volna tole, de még aligha kaptam tole olyan ajandekot ami tenyleg en lettem volna...
Leplezni is alig tudtam a csalodottsagot az arcomon, persze utana gyozkodtem h tetszik es orulok neki, de szoltam h most mar alljon le a macskas dolgokrol, mert szerintem amugy us kioffolta mar ezt a temat...
Tenyleg ennyire nem ismer a baratom?! En mindig hasznos es hozzáillő ajandekokkal leptem meg eddig (penztarca, egyedi bögre, hasznalati targyak amiket mindennap hasznal es szeret)
Persze nem nagy dolog, max nem fogom hordani a fulbevalot, vegul is nem en vettem, mit faj ez nekem, es ertem h a szandek a fontos de eppen az a bajom. Az h csak abba tud kapaszkodni h szeretem a macskakat, pedig mast is szeretek a vilagon. Nem is hordok fulbevalot csak evente 3x, ezt o is tudja. Nyaklancot is kaptam mar tole, persze macskasat, nyaklancot se szoktam hordani SOHA. Egyszeruen csalodott vagyok amiatt, h en hetekug terveztem es keszultem az ajandekaval, szivem lelkem benne van, a fulbevalo lattan meg ugy erzem h sok agyalas utan csak ez jutott eszebe es bement a boltba aztan megvette, be se csomagolta, semmi, csak a dobozaba volt amit ugye hozza adtak.
Ne ertsetek felre, nem vagyok anyagias, nem az a baj h mellenyult mert en pl masfajta fulbevalot akartam. NEM. Az a gondom
h nem latom mogotte h keszult vele, meg h 100x is a macskas dolog jut csak eszembe rolam.
Minden ferfi ennyire melle lő az ajandekokkal? Kketlem, h nekem magasak aaz elvarasaim, de ha pl bonbont vesz nekem, akkor is csak a Milka csokiig jut el... Pedig annyira szep elegans bonbonok leteznek, es nem is a penzzel van a gond, megengedheti maganak h 2000 FT-tal tobbet koltson egy csokira, de tenyleg csak a milka letezik szamara.
Rosszul erzem magam h ilyeneket irok rola meg az ajandekairol, imadom mindennel jobban a parom, dde szeretnem tudni h ez annak a jele h nem ismer vagy esetleg ez gyakori problema a ferfiaknal h ennyire nem ismeri a baratnojet 1 ev utan se...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!