Azt álmodtam, hogy a páromtól karácsonyra eljegyzési gyűrűt kaptam ajándékba. Nagyon vágyom már rá. Mit jelenthet?
Figyelt kérdés
2018. dec. 2. 13:56
2/10 A kérdező kommentje:
Hogy vágyom rá,vagy hogy meg is fogom kapni? :)
2018. dec. 2. 14:24
4/10 anonim válasza:
Nyilván a vágyaid miatt került be az álmodba, valószínűleg nem vagy jós.
6/10 anonim válasza:
Te is vehetsz magadnak egy kövesgyűrűt, és elhitetheted magaddal, hogy eljegyzett a barátod.
7/10 anonim válasza:
Karácsonyra nem szokott eljegyzési gyönyörűt adni egy pasi. Szerintem. Én biztos hogy nem, hanem abszolút spontán módon teljesen hétköznapi módon hatalmas meglepit okozva csinálnám és tettem is így.
8/10 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy vágysz rá.
Hogy megkapod-e, azt nem tudom. Az álmok sokszor a vágyak kivetülései.
Van olyan jósló álom, hogy megérzel valamit előre és az kivetül az álmaidban. De szerintem ez most inkább csak a vágyaidról szól.
9/10 anonim válasza:
Annyit jelent, hogy vágysz rá, de nem biztos, hogy meg is fogod kapni. Az álmaink gyakran jelenítik meg a vágyainkat, illetve azokat a dolgokat, amik foglalkoztatnak. Szóval ne legyél csalódott, ha mégse jegyeznek el karácsonykor. (Az amúgy is olyan snassz...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!