Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Nem tetszik a...

Mit csináljak? Nem tetszik a páromtól kapott ajándék.

Figyelt kérdés
Az én kedvesem valahogy sosem trafál bele :), de nem merem mondani neki, nem akarom megbántani. Már nem tudom, milyen kifogásokat találjak ki, hogy ne kelljen viselnem a kapott ruhadarabot...Neki nagyon tatszik :)
2009. ápr. 5. 18:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, együtt éltek-e?

ha nem, akkor meg tudod úgy oldani, hogy erőt veszel magadon, és a randira felveszed időnként hadd örüljön szegény:)

vagy mondd azt neki, hogy az a helyzet, hogy sajnos nem igazán találta el a méreted a ruhában, úgyh. ha legközelebb ruhát szán neked ajándékba szóljon előre és te elmész vele, hogy fel tudd próbálni. így azt választasz magadnak, ami tényleg tetszik.

2009. ápr. 5. 18:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az , hogy neked nem tetszik az még nem azt jelenti , hogy neked nem áll jól , lehet hogy halgathatnál a párodra , viszont eszembe jutott egy a családunkban megesett történet . A srác este hazament éhesen kapott a barátnőjétől egy tányér lecsót (azt a bolti vacakot , üvegeset) megette , mondta jól esett. Másnap ujra azt kapta vacsorára , akkor már megemlítette a lánynak , hogy ez annyira nem jó ízű . Harmadnap megint lecsó volt , na erre bepöccent a srác elment egyedül egy étterembe és evett egy normális kaját ! El kell gondolkodni azon , hogy érdemes e nem az igazat mondani . Sok sikert hozzá!
2009. ápr. 5. 19:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is kapok néha a férjemtől rettentő cuccokat!

Megoldás: egyszer-kétszer felveszem, mondjuk moziba, ahol nem látják sokan :)

Utána elfelejti, és marad a szekrényben.

Az utolsó egy-két melléfogása szerencsére nem publikus: hálóingek. Hordom őket, mert mindig nagyon örül, de előre félek, hogy mit fogok mondani, a kórházba miért veszek másikat? (nemsokára szülök)

Menjetek el minél többször együtt ruhát venni, és mutogass neki hasonlókat, hogy na ez ezért meg azért nem jó. Hátha leesik neki.

2009. ápr. 5. 20:12
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A férfiak annyira édesek, amikor kedveskedni akarnak, főleg, ha nem tudják, hogyan. :) Még mindig jobb, mintha semmit nem kapnánk tőlük :)
2009. ápr. 5. 21:41
 5/7 anonim ***** válasza:

Igazad van!

Én is égettem magam egyszer egy egész nap egy rettentő fülbevalóval! :)

A hálóinges voltam.

2009. ápr. 6. 08:06
 6/7 anonim ***** válasza:

Én szerencsésnek mondhatom magam, mert ha ruhát kapok ajándékba a barátomtól, az anyukája válsztja ki, és nagyon jó ízlése van:) de ha a barátomon múlna, hááát... egyszer én is kaptam tőle egy fülbevalót, amikor a barátaival külföldön kirándultak, de nagyítom, hogy valamelyik lányismerős segített neki kiválasztani:)

nincs a barátodnak olyan nőrokona vagy lány jóbarátja, akivel te is jóban vagy? esetleg beavathatnád a problémádba, és megkérheted, hogy legközelebb kísérje el a pasit, ha ruhát néz neked.

2009. ápr. 6. 09:48
 7/7 anonim ***** válasza:
nálunk szerencsére úgy működik a dolog, hogy teljesen egyforma az ízlésünk és ráadásul együtt szoktunk ruhát vásárolni neki is, nekem is... volt már, h ugyanazt a ruhadarabot mindkettőnknek megvettem pl mert mindkettőnknek nagyon tetszett és jól is állt... próbáld meg rávezetni a párod, hogyha ruhát akar neked venni, menjetek együtt és együtt vásároljatok... sokkal jobb és egy kellemes időtöltés együtt :)
2009. ápr. 6. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!