Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudhatjuk igazan, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudhatjuk igazan, hogy a masik mit is erez irantunk?

Figyelt kérdés

barmilyen kapcsolatrol is van szo..honnan tudhatjuk biztosra, hogy azt erzi irantunk az illeto amit mond vagy mutat?

hogy igazabol kolcsonos-e az erzes?

szerintetek az ember ha ugy erzi o jobban szereti a masikat akkor az valojaban ugy van?

2019. febr. 28. 13:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki szeret azt egyértelműen érzed. Sokszor még akkor is ha nem mutatja ki. Annyira meg senki nem hülye szerintem, hogy megtegyen egy csomó dolgot a párjáért, folyamatosan össze akarjon bújni vele, sokféleképpen kimutassa a szeretetét hogyha egyébként nem is szereti a párját. Aki nem szeret az nem fogja kimutatni sem. Aki meg szeret annak ez ösztönösen, magától jön. De lényeg a lényeg, ha valaki szeret azt érzed.
2019. febr. 28. 13:36
 2/7 anonim ***** válasza:
28%

Nem tudhatod ki mit érez igazából. A tettek mutatják meg. Ha egy srác a kezdeti ismerkedés szakaszában nem költ egy forintot se a nőre és később sem csak kifogásokat keres hogy nincs pénze stb akkor azt hagyni kell, mert le akarja húzni a nőt és csak kihasználná. Ebben az esetben lehet nyájaskodó, kedves meg nagydumás, biztosra veheted hogy semmi komoly szándéka nincs veled kapcsolatban.

A szó nem ér semmit, a tettek beszélnek.

2019. febr. 28. 13:50
 3/7 anonim ***** válasza:
29%
Csatlakozom az elöttem szólókhoz. Az én pasim se egy hősszerelmes típus,de bármi gond van,számíthatok rá, mert fontos vagyok neki.
2019. febr. 28. 14:54
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Egy biztos igen...nem a szavak fogják megmutatni, hogy mennyire szeret a másik, az ha elmondja egy nap 10x az semmit sem jelent, ahogy írták....a tettek.

És jó esetben ezt érzed is.

2019. febr. 28. 15:13
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ezt lehet erezni. Ahogy azt is, hogyha valaki nem gondolja komolyan, csak megprobalja megjatszani.
2019. febr. 28. 15:16
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Biztosra nem tudhatjuk.Akinek fontos vagy az kimutatja tettekkel.Mit jelent jobban szeretni?Ezt érzed?Van olyan ember aki nehezebben mondja, mutatja ki amit érez.Amikor én szeretek valakit azt féltem,ha nincs velem hiányolom,keresem stb...Mindezt persze nem rátelepedve arra akit szeretek.
2019. febr. 28. 15:42
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Tapasztalatból mondom. A szerelem elvakít, egyesek meg nagyon megtudják játszani magukat.
2019. febr. 28. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!