Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket zavarna/randiznátok olyan csajjal, aki nagyon vékony, de arcra nagyon tetszik nektek?
Figyelt kérdés
167 centihez 41 kg vagyok. Nem vagyok sem anorexiás, sem bulímiás.
Mellem körülbelül alig, darázsderekam van, a bordáim "annyira" nem állnak ki, és a fenekem sem lapos. Arcra nagyon szép vagyok (visszajelzések szerint, és én is tetszek magamnak). Viszont eszméletlen csontos a karom, vállam, és a lábaim!
Fiúk, ti mit szólnátok hozzá? Nem kioktatást kérek, hogy szedjek fel pár kilót, mert egyszerűen képtelen vagyok rá.
2010. júl. 2. 12:07
11/14 anonim válasza:
18F vagyok. Én 181cm vagyok és 70-72 kiló között ingadozok.
Hízni szó szerint képtelen vagyok. Múlt karácsonykor például fogytam!!! :) Pedig volt bőven süti. El tudnék még magamon képzelni öt kilót ettől függetlenül.
12/14 anonim válasza:
Na igen, 5 kiló plusz nekem sem ártana;) 174 centihez 60 kiló társul csak...
13/14 A kérdező kommentje:
15 vagyok.
2010. júl. 2. 13:35
14/14 anonim válasza:
Az én szememben egy Nő/Lány sose a vékonyakat, hanem inkább a "közepeseket" jelentette.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!