Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk randiznátok egy ilyen lánnyal?
Figyelt kérdés
172cm magas vagyok 65kg túlméretezett sötétszőke göndör hajam van, kékeszöld szemeim. Az iskolám fiui szerint 1-10ig én (átlagértékben) 7 vagyok. Inteligensnek és cukinak mondanak. De vigyázat nagyon nyelves vagyok és picit áskálódó is. Eléggé érzékeny de nem nyafka. Harcias tipus vagyok és szeretem ha komojan vesznek. Ami a képességeimet illeti:birkózom, költői tehetséggel vagyok megáldva és néha belelátok a jövőbe (a nagyim médium) de ez nagyon ijesztő. Nos ti járnátok velem? 13L2011. nov. 10. 22:17
1/12 anonim válasza:
Nem.
A JÖVŐT NEM LEHET LÁTNI ARANYOM.
2/12 anonim válasza:
jósold meg jővőbe látó képességeddel válaszom
3/12 anonim válasza:
Én nem mert 26 vagyok....Meg amúgy sem lennél az esetem ha idősebb lennél...
4/12 anonim válasza:
nem tudom, hogy járnék e veled, de szivesen megismernélek
6/12 A kérdező kommentje:
a jövőbe látás nem olyan mint a filmekben, sőt eggyátalán nem olyan...
márpedig igenis létezik, a biblia is ir róla...
2011. nov. 10. 22:26
8/12 anonim válasza:
NEM.
13 évesen nem szégyelled magad? Menj és tanulj, ne a randizáson járjon az eszed. Lefárasztottál.
9/12 anonim válasza:
költői tehetség: "komojan"
a többiről nem is beszélve...13 évesen eleve ne akarj randizni.
10/12 WhiteLabel válasza:
esélytelen, költői képességeid meg nincsenek, írni sem tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!