Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk randiznátok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk randiznátok egy ilyen lánnyal?

Figyelt kérdés
172cm magas vagyok 65kg túlméretezett sötétszőke göndör hajam van, kékeszöld szemeim. Az iskolám fiui szerint 1-10ig én (átlagértékben) 7 vagyok. Inteligensnek és cukinak mondanak. De vigyázat nagyon nyelves vagyok és picit áskálódó is. Eléggé érzékeny de nem nyafka. Harcias tipus vagyok és szeretem ha komojan vesznek. Ami a képességeimet illeti:birkózom, költői tehetséggel vagyok megáldva és néha belelátok a jövőbe (a nagyim médium) de ez nagyon ijesztő. Nos ti járnátok velem? 13L
2011. nov. 10. 22:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hát ezen oltári jót röhögtem :DA:SD:ASD:ADD

Médium family :D:SAD Csibém ezt szabadalmaztatnod kéne :D

Amúgy nekem már fizikai fájdalmakkal jár az ilyen szintű marhaság ami még elviselhető, de ha nekem előre megjósolnád mikor fogom sunyiba kiverni a tudtod nélkül (hoppá, paradoxon) akkor frászt kapnék...

Szerintem ezt társkereső oldalon ne rakd ki, mert nem lesz rád jelentkező :D

Hiszen ha úgyis tudod kivel fogsz összejönni, minek fáradozzon bárki is? :D

Az mit jelent, hogy nagyon nyelves vagy? :D:D:D:D A nyelves csajokat szeretem, mert olyan... nyelvesek!

Komolyan meg nem sokan fognak venni babám, ilyen képességekkel csak Jézus bírt :D (Már ha ő létezett egyáltalán)

Többi adottságod alkalmassá tesz párkapcsolatra :)

21F

2011. nov. 11. 04:43
 12/12 anonim ***** válasza:

Te jó isten! :D

Eléggé szeretnék már egy bnőt szal elképzelhető hogy egy év múlva igen xD

Ehhez mondjuk nem könnyű alkalmazkodni (birkózó lány)?:D

osztályomba van egy kungfus csaj, nah ő kicsit agresszív

F18

2011. nov. 11. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!