Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Egyéjszakás együttlétnél mennyire figyeltek a partneretekre?
mit takar az, hogy korlátozottan?
Az kicsit erős, hogy r*nc lennék nem? Mondtam, hogy ez lesz az első ilyen, eddig csak normális kapcsolatom volt.
Nekem egy egyejszakasom volt.
A férfi sokkal jobban figyelt rám mint a jelenlegi párom.
Mindenki más, nálam alakultak ki érzelmek, mivel én anélkül nem tudnék lefekudni senkivel.
Nyugi, túl stresszeled. Íme az én sztorim, hátha segít:
Felmentünk hozzá, kicsit iszogattunk, beszélgettünk, sokat nem várt kb háromnegyed óra után megcsókolt a többi meg már ment magától.
Szex: más lesz,mint egy kapcsolatban. Mi mindketten felszabadultunk, sokkal kevesebb gátlás volt bennünk, hiszen annyira sem lenyűgözni sem tetszeni nem akartunk,mint egy kezdődő kapcsolatban, csak az volt a fontos, hogy jó legyen. Ő figyelmes volt, de szerintem inkább csak azért mert beindította, hogy én élvezem :)
Nálunk volt egy kicsi bújás utána, ha akartam volna ott aludhattam volna, de inkább hajnalban elköszöntem szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!