Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Egyéjszakás együttlét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Egyéjszakás együttlétnél mennyire figyeltek a partneretekre?

Figyelt kérdés
Most lesz részem először ilyenben, és nemtudom, hogy mire számítsak, mert ugye itt nincsenek érzelmek meg ilyen dolgok. Így miben más? Mármint úgy az egész? Hogy beszéltek vele mint egy baráttal vagy mint egy idegennel vagy nem is beszéltek?Maga a szex mennyivel másabb? CSak szex van vagy itt is van valami körítés?Ha vége utána mi van? JAj tudom lehet kicsit sokat kattogok rajta de fogalmam sincs hogy kéne hozzáálnom. Valaki beavatna?

2019. febr. 27. 20:47
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
na végre.erre voltam kíváncsi. De akkor gondolom nem ez a jellemző :(
2019. febr. 27. 21:25
 12/20 anonim ***** válasza:
51%
Korlátozottan.
2019. febr. 27. 21:33
 13/20 anonim ***** válasza:
23%
Nem ez a jellemző mert ribncokkal nem így kell bánni. csak a tested kell neki másra nem vagy jó nála. Belemész, majd megkapod amit érdemelsz.
2019. febr. 27. 21:34
 14/20 A kérdező kommentje:

mit takar az, hogy korlátozottan?

Az kicsit erős, hogy r*nc lennék nem? Mondtam, hogy ez lesz az első ilyen, eddig csak normális kapcsolatom volt.

2019. febr. 27. 21:38
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
OK erős, igazad van. És ha az első, az felment attól a ténytől, hogy undorító? Nem. Vagy rászoksz, vagy írtóra megbánod. Ez a kettő lehetőség van.
2019. febr. 27. 21:54
 16/20 anonim ***** válasza:
54%

Nekem egy egyejszakasom volt.

A férfi sokkal jobban figyelt rám mint a jelenlegi párom.

Mindenki más, nálam alakultak ki érzelmek, mivel én anélkül nem tudnék lefekudni senkivel.

2019. febr. 28. 01:05
 17/20 anonim válasza:
64%

Nyugi, túl stresszeled. Íme az én sztorim, hátha segít:

Felmentünk hozzá, kicsit iszogattunk, beszélgettünk, sokat nem várt kb háromnegyed óra után megcsókolt a többi meg már ment magától.

Szex: más lesz,mint egy kapcsolatban. Mi mindketten felszabadultunk, sokkal kevesebb gátlás volt bennünk, hiszen annyira sem lenyűgözni sem tetszeni nem akartunk,mint egy kezdődő kapcsolatban, csak az volt a fontos, hogy jó legyen. Ő figyelmes volt, de szerintem inkább csak azért mert beindította, hogy én élvezem :)

Nálunk volt egy kicsi bújás utána, ha akartam volna ott aludhattam volna, de inkább hajnalban elköszöntem szépen.

2019. febr. 28. 08:17
 18/20 anonim ***** válasza:
68%
Az ugye megvan, hogy hiaba irnak paran pozitiv dolgokat, attol meg nincs garancia arra, hogy nalad is jol sul el. Mivel csak szexrol szol, siman helyezheti eloterbe csak a sajat elvezetet. Lehet, hogy ugy megdug, hogy a fuled kette all, aztan kidob egybol, mert marhara nem vevo a koritesre, csak a lenyegre. Es meg ez is csak a finomabb verzio. Ez is egy lehetseges forgatokonyv, szoval...
2019. febr. 28. 08:54
 19/20 anonim ***** válasza:
szia probald ki es megtudod, mindenki mas ,barmi lehet,egy ejszakasnal,egy lany kiszolgaltatott,akar egy betegsegel ,vagy massal is hazamehetsz .sok szerencset, azert egy kicsit tartos kapcsolat biztonsagosabb ,az egy ejszakasnal
2019. márc. 1. 20:24
 20/20 anonim ***** válasza:
Nálam az egy éjszakát mindig követte több, pedig azt hittem, nem lesz több.
2019. márc. 2. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!