Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves lány vagyok. Hetero vagyok, de ki szeretném próbálni egy lánnyal. Akár 1 srác 2 lány felállásban is. Mire figyeljek oda az együttlétnél hogy jó legyen a lánynak?
Előtte meg kell beszélni, hogy kinek mi az elvárása, és azt kőkeményen betartani. Ha közben bárkinek elmegy a kedve, akkor azonnal stop mindnekinek.
Ha egyértelműen (!) nincs benne párkapcsolat, akkor egyszerűbb.
Ha a másik egy pár, akkor a másik lány az alkalom központja, ha neki jó, mindenkinek jó. A párommal már próbáltuk párszor, volt, hogy nem ment, volt, hogy igen.
Izgalmas dolog, hatalmas élmény, de csak óvatosan! :)
34/F
Elég sokszor volt már a téma, itt összeszedtem pár hozzászólást:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__39..
Ha parkapcsolaton kivul szexel valaki tobb emberrel,azt teljesen rendben van.
De aki sajat bevallasa szerint szereti a parjat,az nem vagyik arra,hogy egy masik emberrel is szexeljen,es,hogy mas erjen hozza a szerelmehez.
Aki mast allit,az csak kifogasokat keres arra,hogy miert nem fontos neki a parja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!