Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 18 éves lány vagyok. Hetero...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 éves lány vagyok. Hetero vagyok, de ki szeretném próbálni egy lánnyal. Akár 1 srác 2 lány felállásban is. Mire figyeljek oda az együttlétnél hogy jó legyen a lánynak?

Figyelt kérdés

2013. febr. 17. 23:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
kellesz.....:D
2013. febr. 17. 23:37
 2/12 anonim ***** válasza:
65%
Hát drága kincsem, te nem hetero vagy.
2013. febr. 17. 23:38
 3/12 anonim ***** válasza:
Akkor biszex vagy... De inkább lánnyal kettesben próbáld először, és utána vonjatok be pasit.
2013. febr. 17. 23:41
 4/12 anonim ***** válasza:

Lehetek én az a srác? :P

20f

2013. febr. 17. 23:43
 5/12 hawkbill ***** válasza:
100%
hogy mire figyelj oda! nos elsősorban arra, hogy ott legyek, ez nagyon fontos.
2013. febr. 17. 23:46
 6/12 anonim ***** válasza:
Én meg a csaj? :D
2013. febr. 17. 23:46
 7/12 anonim ***** válasza:

Előtte meg kell beszélni, hogy kinek mi az elvárása, és azt kőkeményen betartani. Ha közben bárkinek elmegy a kedve, akkor azonnal stop mindnekinek.

Ha egyértelműen (!) nincs benne párkapcsolat, akkor egyszerűbb.

Ha a másik egy pár, akkor a másik lány az alkalom központja, ha neki jó, mindenkinek jó. A párommal már próbáltuk párszor, volt, hogy nem ment, volt, hogy igen.

Izgalmas dolog, hatalmas élmény, de csak óvatosan! :)

34/F

Elég sokszor volt már a téma, itt összeszedtem pár hozzászólást:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__39..

2013. febr. 18. 09:04
 8/12 anonim ***** válasza:
Beszéljétek meg előre, hogy ki mit vár az együttléttől és tartsátok is magatok hozzá.
2013. febr. 18. 09:19
 9/12 anonim ***** válasza:

Ha parkapcsolaton kivul szexel valaki tobb emberrel,azt teljesen rendben van.

De aki sajat bevallasa szerint szereti a parjat,az nem vagyik arra,hogy egy masik emberrel is szexeljen,es,hogy mas erjen hozza a szerelmehez.

Aki mast allit,az csak kifogasokat keres arra,hogy miert nem fontos neki a parja.

2013. febr. 18. 15:05
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
én is ki szeretném próbálni:) 17/L
2013. febr. 22. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!