Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Egyéjszakás együttlétnél mennyire figyeltek a partneretekre?
Figyelt kérdés
Most lesz részem először ilyenben, és nemtudom, hogy mire számítsak, mert ugye itt nincsenek érzelmek meg ilyen dolgok. Így miben más? Mármint úgy az egész? Hogy beszéltek vele mint egy baráttal vagy mint egy idegennel vagy nem is beszéltek?Maga a szex mennyivel másabb? CSak szex van vagy itt is van valami körítés?Ha vége utána mi van? JAj tudom lehet kicsit sokat kattogok rajta de fogalmam sincs hogy kéne hozzáálnom. Valaki beavatna?2019. febr. 27. 20:47
1/20 anonim válasza:
Jol meg leszel dugva pasi el megy 5perc es ennyi......
2/20 anonim válasza:
Neked ebben mi lesz a jó?
Eleve az egyéjszakás váratlanul szokott jönni. Mikor te is akarod, de ezt te nem akarod, csak eltervezted.
3/20 A kérdező kommentje:
dehogynem, csak félek ,hogy hogy lesz. Miért baj az ha nem spontán? Megbeszltük,hogy nem járunk meg ilyenek csak szex lesz.
2019. febr. 27. 20:55
4/20 anonim válasza:
Itt hiába írnak mások, hogy ők hogy csinálják, attól a te partnered nem azt fogja. Az meg baromira tőletek függ, hogy csináltok-e valamit előtte/utána, vagy csak összefekszetek és mindenki megy a dolgára. Ha szétstresszel, nem a te műfajod.
5/20 A kérdező kommentje:
attól még megengeded ,hogy kipróbáljam és esetleg eldöntsem én?
2019. febr. 27. 20:58
6/20 anonim válasza:
#5 persze, csak nem értelek. Mindegy is. Jó éjt!
7/20 A kérdező kommentje:
mit nem értesz? hogy miért stresszelek rá? ilyen vagyok, mindig mindennel ezt csinálom :D de ez nem azt jelenti, hogy nem szeretném, csak tudni szeretném, hogy nagyjából mit várjak
2019. febr. 27. 21:04
9/20 anonim válasza:
Hogy lehet lebeszelni azt egy novel, hogy "gyere, ma nyolckor minden erzelem nelkul televerlek"? Aztan meg meg itt izgulsz azon hogy hogyan lesz hasznalva a lyukad :'))).
10/20 anonim válasza:
Én ilyenkor is mindig figyelek, hogy a lánynak is jó legyen, mert nekem is akkor lesz igazán jó, ha ő nagyokat élvez. Viszont megfigyeltem, hogy a csajok általában nagyot néznek ilyenkor, mert nem erre számítanak, hanem hogy durr bele, azt 5-10 perc múlva vége. Hát én nem így csinálom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!