Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Együttlétnél elég széles a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együttlétnél elég széles a 90cm széles ágy?

Figyelt kérdés

Elég keskenynek találom, mert az ismerőseimnek szélesebb ágya van. Nekem eddig nem volt bajom vele, de ha a lány is ott alszik, akkor lehet kevés lesz. Nem férne be egy széles ágy sajnos.

21F

2016. júl. 6. 21:53
 1/6 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem a szélesség kevésbé számít, viszont a teherbírás annál inkább. Egy ilyen ágyat általában nem arra terveznek, hogy ketten tornázzatok rajta és beszakadhat.
2016. júl. 6. 22:05
 2/6 opened paradise ***** válasza:
73%

Ágy se kell hozzá...

Amúgy pont,hogy nem mindig. Hisz ezen rövidebb a léc,nehezebb eltörni.

2016. júl. 6. 22:20
 3/6 anonim ***** válasza:
73%
A standard franciaágy 140 cm széles, de stabil, együttélős párkapcsolathoz ajánlatos a 2x2 méteres, az a kényelmes.
2016. júl. 6. 22:21
 4/6 anonim ***** válasza:
81%

Keskeny lesz. Ráadásul ahogy írták előttem is, lehet hogy nem bírja majd ki a hevesebb meneteket.

Ha csak együtt akartok aludni, az kompromisszumokkal, de elég lehet, viszont minden lesz, csak kényelmes nem. Ez később oda fajulhat, hogy nem szívesen fog ott aludni nálad. Egy 140 cm-es ágy viszont már elég lehet. Ez 50 cm plusz. Ennyi helyet sikerül lecsípni a szobából? Akár úgy, hogy átrendezed a szobát?

Vagy ilyen kanapéágyakban/szétnyitható ágyakban gondolkodtál? Összecsukva nem lenne sokkal nagyobb, mint a mostani, ha épp nem alszik ott, akkor szét sem kell nyitni/ ki sem kell húzni, ha meg ott alszik, akkor meg szétnyitod/kihúzod. Ki a francot érdekel, hogy este mondjuk csak az ágyon keresztül lehet közlekedni, nappal el van ágyazva, nem?

2016. júl. 6. 22:25
 5/6 opened paradise ***** válasza:
100%
Vag emeletes ágy.
2016. júl. 6. 23:19
 6/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs lehetőség a változtatásra. Nem hiszem el, hogy ekkora gázban vagyok...
2016. júl. 7. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!