Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak és fiúk: a széles csípő tetszik nektek vagy sem?
Sziasztok! Nekem széles csípőm van, nagyobb a hátsóm és vastagabbak a combjaim a "kelleténél". A családom egész életemben kritizált emiatt.
Az utóbbi hetekben híztam, mert nehezebb időszakom van, és ilyenkor többet eszem... és én csak oda hízom. :| Fittebb leszek idővel, de most szégyenlem magam miatta. Lehet, hogy csak belémnevelték ezt.
Ez nektek mekkora probléma, ha egyáltalán probléma? Lányok, írjatok ti is, ha van ezzel kapcsolatban tapasztalatotok, amit megosztanátok.
Lehet tényleg furcsa, mert valóban nem ez a kedvelt ma, de nekem ez az egyedüli dolog, amit a zsáneremnek nevezhetek.
Imádom a széles csípő, karcsú derék, vaskosabb combok kombinációt.
Alapvetően nekem izgató, de nem egy eleve elhízott nőn. Ami meg aztán egyáltalán vonzó az az, hogy zabálsz ha stressz van.
Rakj be képet amúgy.
Nem vagyok elhízva, a derekam keskeny, tulajdonképp az egész testem elég jól néz ki (leszámítva azt a területet, mert ott kicsit "narancsbőrös" -..-).
Az emberek rendszeresen sportolónak néznek, szóval annyira nem lehet nagy a gond, csak a családomban mindenki szuperkritikus.
Jah, nem is a stresszes időszakom közepén állok le randizgatni, majd utána. De addig is picit szégyenlem a dolgot.
Mindenesetre örülök, hogy a többségnek bejön ez a testalkat! :) Köszi fiúk!
Hagyd rájuk, ha kritizálnak. Nem felelhetsz meg mindenkinek. Nem minden férfi bukik a ceruza vastagságú, pipaszár lábú nőkre, akinek szúrja a lába a seggét, olyan vékony. :)
Nőies és izgató a széles csípő és nagy popsi, még narancsbőrösen is. Hiába. Nem egyformák a férfiak sem, és a nők sem. Mindenkinek más az ízlése.
Rakj be tényleg képet! Mert így nem tudod mire válaszolunk.
Amúgy meg szerintem ha nem vagy nagyon husi, akkor szuper. És ezt ne úgy értsd, hogy a nem széles csípő nem szuper. Mindkét típusú csaj lehet nagyon jó. Különböző típusok. Ami nem lenne okos a részedről, ha úgy akarnál jól kinézni, mint egy kis csípőjű lány. Abból csak baj lesz. Szóval el kell fogadnod, hogy te egy ilyen fajta állat vagy :D és ezt megtanulni jól használni.
Ez a stressz evés ez totál veszélyes. Ebből később nagy gond lehet, mert később lesznek olyan életszakaszaid, ahol évekig tarthat a stresszes időszak. És akkor onnan már nem jössz majd ki könnyen. Szóval ezzel a szokással még most próbálj kezdeni valamit. Legalább annyit, hogy tudd minimalizálni a kilengéseket.
Nekem is szélesebb a csípőm, vastag a combom, vegyesen izom, és némi zsír. A narancsbőrt sajnos én sem úsztam meg, de edzek, hogy csökkenjen :) Messze nem vagyok elhízott, lapos has, alapvetően vékony alkat, de azért fenék téren sose voltam "gyenge".
Megnyugtatlak, a pasik ilyen kombóban imádják. Párom nem győzi dicsérni, harapdálni, csókolgatni... Mondta, hogy eleinte az tűnt fel neki, nagyon szép, nőies alakom van. Már néha mondogatja, hogy óvatosan az edzéssel, nehogy minden eltűnjön :)
Nincs ezzel gond, főleg ha néha azért dolgozol rá, hogy ne csak zsír legyen, hanem valóban legyen tartása, formája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!