Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha rászállok arra a srácra, aki tönkretette a kapcsolatom egy lánnyal, jó ember vagyok-e?
Figyelt kérdés
Járnak/jártak, és a gyerek kihasználta azt, hogy hibáztam, és utána direkt ellenem hangolta a lányt.2010. júl. 2. 03:49
1/5 anonim válasza:
Szard le, lépj tovább. Legalábbis így maradsz férfi.
2/5 anonim válasza:
Ja szerintem is szard le,kerüld a bajt,egyik nő sem ér ennyit
3/5 anonim válasza:
én ha tehetném megtenném, a bosszú bár rossz tanácsadó jobban érezzük magunkat tőle, és az alatt az idő alatt nézhetünk más csaj után is, de ha már rögtön van más kiszemelt akkor szard le mert nincs értelme max hobbiként
4/5 Fülünyúl válasza:
Ettől még nem leszel jó vagy rossz ember, szerintem nem ez dönti el. Ha nagy sérelem érte az igazságérzeted és bosszút szeretnél állni, ám tedd. A kérdés inkább az, amire magadnak kell felelni: hogy jobban vagy rosszabbul fogod érezni magad a bosszú után.
5/5 anonim válasza:
Én is volt, hogy bosszút álltam. És igen, jobban éreztem magam. Ha te is jobban leszel tőle, hát hajrá. Van, aki tényleg megérdemli. Aztán sz*rd le, ennyire volt érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!