Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem szánalmas,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem szánalmas, hogy amint jön egy új nő a céghez, és jól néz ki, egyből körbeugrálja az összes pasi?

Figyelt kérdés

Informatikai cég, tehát 90% férfi. Jött a csapatomba egy csaj nemrég, és azóta olyan emberek bukkannak fel körülöttünk, akiket még életemben nem láttam. Persze hozzá igyekeznek, még a nála 15 évvel idősebb, kopasz, kövér fószer is. Hívják ebédelni, futni, stb. Ráadádul a csaj még flegma, bunkó is, meg van is pasija.

Van 2 másik csaj, akikkel nem dolgozom együtt, de rájuk látok. Na, körülöttük egy tipikus incel kinézetű, idősebb faszi legyeskedik folyamatosan, és a munkaideje 70%-át azzal tölti, hogy velük beszélget...

Most komolyan, ennyire nagy szám az, hogy valaki nő, és jól néz ki? Onnantól piedesztára kell emelni? És ezt hetero férfiként kérdezem...

2019. febr. 22. 07:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem is az.

Nálunk dettó ez volt.

Jött egy kis új csajszi. Mindenki egyből rárepült.

Nekem pont nem az esetem,meg egyébként sem szoktam ráugrani a nőkre.

Erre nekem kezdte el mondani hogy én más vagyok mert csak én nem próbálkoztam be, de mindenki más, természetesen akinek párja, felesége volt az is, bepróbálkozott.

Aztán randiztunk párat, de nem jött be, így nem lett semmi. De mutatta az üziket miket, meg kitől kapott :) szánalmasak a férfiak többsége...

Volt aki személyesen mondta neki hogy lehetnél a kedvesem. Mondta neki a csaj hogy úgy tudom neked már van kedvesed. Erre a csávó persze de miért ne lehetnétek mindketten a kedveseim... Pfff :D

2019. febr. 22. 08:35
 12/17 anonim ***** válasza:
28%
Nem értem miért fáj ez neked ha minden bajod van azokkal a nőkkel.
2019. febr. 22. 08:43
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Ez minden mhelyen így van... amúgy a legtöbb csaj egy idő után megfekszik valakinek, akármennyire játsza hogy ő nem olyan.
2019. febr. 22. 09:44
 14/17 anonim ***** válasza:
Mennek a 3,14na szagra.
2019. febr. 22. 12:45
 15/17 anonim ***** válasza:
Kérdező, nem az én munkahelyemről írtad? Dettó, és leginkább a főnök nyomul rá (aki egy hájpacni, és mellesleg nős).
2019. febr. 22. 12:46
 16/17 anonim ***** válasza:

Szerintem ez inkább színjáték. Kb. olyan, mint a közterületen dolgozó munkásemberek, beszólogatnak, bókolgatnak a nőknek. Nagy részük brahiból csinálja, meg inkább a többiek felé is szól, hogy szórakoztassa a társait ilyen jelenetekkel.

"Világos, de ez akkor is egy munkahely, nem valami bár."

Nem zárnám, ki, hogy az ilyen infos cégeknél hangulatjavitó, rekreációs céllal vesznek fel dekoratívabb hölgyeket, burkoltan olyan állásokra amelyeket igazából a meglévő dolgozók is el tudnának látni.

2019. febr. 23. 10:11
 17/17 anonim ***** válasza:

Szerintem is. Nem, nem az a gáz, hogy esetleg idősebb, kevésbé előnyös külsejű férfiak vágyakoznak egy jobb nő után, vagy hogy ismerkedni akarnak vele. De ne egy munkahelyen, könyörgöm! Sztem olyan helyen sem kellene, ahol mindenki alkesz és legalja munka, de egy komolyabb irodai helyen meg főleg nem. Az ember nem ismerkedni megy be oda, hanem dolgozni. Ráadásul abba senki nem gondol bele, hogy ez a nőnek milyen érzés, Hogy odamegy vki hozzá, aki már régebben ott dolgozik, sok esetben feljebb áll a ranglétrán... és hogy utasítsa vissza, hogy ne az legyen a visszhangja, hogy "Katit ki kéne rúgni, mert bunkó és nem eléggé csapatjátékos, kedves érdeklődésemre neveletlen módon válaszolt vissza", és ha meg kedve, azt nem veszik-e felhívásnak keringőre.

Szerencsére az én munkahelyemen nem folyik ilyesmi gyakran, de az egyik srácnak konkrétan nekünk kellett szólni, hogy nagyon gáz, hogyha jön bármilyen fiatalabb szőke hajú vékony és nem gremlin arcú nő az irodába, ott folyatja a nyálát és nem hagyja dolgozni...

2019. febr. 24. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!