Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen ember az, aki veszekedés után pár nappal úgy tesz, mintha semmi nem történt volna?
Figyelt kérdés
Pasimról van szó, aki folyamatosan ezt játsza, és kezd idegesíteni, összeveszünk, utána pár napig kuss, majd egyszer csak olyan lesz mintha semmi nem történt vna korábban. Pl. szakítás is volt már így, hogy egy idő után úgy jelent meg mintha nem is történt vna meg... szerintetek nárcisztikus? Vagy minek mondják ezt?2019. febr. 21. 20:50
2/10 anonim válasza:
Érdekel, anyukám barátja is ugyan ilyen!
4/10 anonim válasza:
Nem mer konfrontálódni. Azzal, hogy így tesz, még a probléma megmaradt, nincs kibeszélve.
5/10 A legrosszindulatúbb válasza:
Viharos egy kapcsolat lehet, ha folyton szakítotok, veszekedtek, konfrontálódtok. Na én például el nem tudnék veled képzelni semmi komolyabbat.
6/10 anonim válasza:
Nem lehet könnyű a pasinak. Hisztis vagy.
7/10 anonim válasza:
Ilyen az én párom is. Én most vagyok azon a ponton, hogy végleg szakítottam vele és letiltottam mindenhonnan. Szerintem ez játszmázás, ên ragaszkodó típus vagyok, ő ezt kihasználja, de mostanra már annyira besokkaltam, hogy elegem lett. Ha nem akarsz kikészülni, te is ezt kell tegyed. Nem vagyok/leszek játékszere senkinek.
8/10 A kérdező kommentje:
7# igen megtettem én is, mert elegem lett ebből az egészből
2019. febr. 22. 15:55
9/10 1112 válasza:
Feledékeny, nemtörődöm, sumákolós, könnyedén megbocsátó saját magának és másoknak is; jelennek élő.
Van ebbe pozitív is, negatív is.
10/10 anonim válasza:
Sajnos ilyen az én élettársam is. Ahogy telik az idő egyre rosszabb. Szitkozódik, gyalázkodik, olyasmin is felkapja a vizet amit más észre se venne. Nálunk a krónikus alkoholizmus is benne van. Van mikor berug és semmi baja, máskor elönti az agyát valami f.s és ordítozik. Most készülök ügyvédhez menni mert magától nem hajlandó elköltözni. Ha vannak hasonló történeteitek én is szívesen olvasnám, hogy ki hogyan tudott kilábalni belőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!