Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem szánalmas, hogy amint jön egy új nő a céghez, és jól néz ki, egyből körbeugrálja az összes pasi?
Informatikai cég, tehát 90% férfi. Jött a csapatomba egy csaj nemrég, és azóta olyan emberek bukkannak fel körülöttünk, akiket még életemben nem láttam. Persze hozzá igyekeznek, még a nála 15 évvel idősebb, kopasz, kövér fószer is. Hívják ebédelni, futni, stb. Ráadádul a csaj még flegma, bunkó is, meg van is pasija.
Van 2 másik csaj, akikkel nem dolgozom együtt, de rájuk látok. Na, körülöttük egy tipikus incel kinézetű, idősebb faszi legyeskedik folyamatosan, és a munkaideje 70%-át azzal tölti, hogy velük beszélget...
Most komolyan, ennyire nagy szám az, hogy valaki nő, és jól néz ki? Onnantól piedesztára kell emelni? És ezt hetero férfiként kérdezem...
Nem szánalmas, ez a normális.
Az viszont igen, hogy munka helyett egèsz nap udvarol valaki.
Az, hogy szünetben, vagy napi max. 10-15 percet beszélget egy nővel, az OK.
Ha a nőnek nem tetszik, leépíti őket, vagy keres egy másik munkahelyet.
"Világos, de ez akkor is egy munkahely, nem valami bár."
Ahol dolgozom, a munkások felem masszív alkoholista és amikor a délutáni műszak fele előtt lelép a főnök, egyből isznak. Szerintem örülj, hogy nálatok csak ismerkednek az emberek! :D
"Vakok közt a félszemű a király."
Kicsi a választék ezért tűnik soknak a teperés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!