Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet itt hasznos tanácsokat kapni ebben a kategóriában?
Sokan igyekeznek hasznos, releváns válaszokat írni, arról nem tehetnek, ha a kérdezõ valamiért egyik választ sem szívleli.
Kérdéses az is, hogy lehet olyan kérdésre válaszolni, ahol a kérdezõ nem trollkodik, és nem azért írja ki, hogy oltogassa a válaszolókat?
Olvasd el ezt a kérdést és a válaszokat. Van, hogy egyszerűen nem tudjuk meggyőzni a kérdezőt arról, hogy h..lyeséget beszél. Ő csak hajtja a saját igazát. Vannak ilyen önfejű egyének, akik csak azt a választ fogadják el jónak, ami az övével azonos.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..
Mutass egy normális kérdést ami szét van trollkodva. Normális kérdés alatt azt értem, hogy:
- nem a szokásos incel rinya
- nem a másik nemet fröcskölő kérdés
- nem értetlenkedés nyilvánvaló dolgokról
- nem olyan kérdés, ahol a kérdező egy önsorsrontó lábtörlő, aki sírni tud, de a világért se lépne ki
- nincs tele ordenáré helyesírási hibákkal
- nem tudná meg rá a választ egy 3 másodperces Google kereséssel
Eddig még csak az "idóta kérdésre idióta válasz" trollkodásokkal találkoztam itt, azok meg meg is érdemlik, ha szarrá vannak oltva.
Itt nem szoktam trollkodni, főleg, amikor valaki láthatóan tényleg bajban van és segítséget kér. Hanem igyekszem segíteni. Gyakran persze nem azt a választ adom, amire a kérdező számít, mert a kérdezők gyakran eleve teljesen rossz kérdéseket tesznek fel, vagy valójában csak megerősítést várnak, nem is kérdeznek.
Szerintem ha az ember kifejleszt egy szűrőt, amivel gyorsan szelektálhatja a semmirekellő, értelmetlen kommenteket, akkor lehet nagyon hasznos és jóindulatú hozzászólásokat találni. Sokszor még meg is lepődök, hogy milyen értelmes, érett emberek írogatnak egymás alá.
De persze ezek gyakran elvesznek a sok hitványság között.
Hasznos tanácsot itt??? Nem hinném, hogy lehet.
Valaki leír egy pillanatnyi helyzetet. Ennyi, adjál rá olyan tanácsot ami jó.
Nem egy, nem két kérdezővel beszélgettem már. Sokszor, nem is az a tényleges kérdés, amit kiír. Na és beszélgetés közben, olyan infókat szoktak adni, ami a kérdést teljesen más oldalról világítja meg.
Hú, ez egy nehéz kérdés. 2 eset a leggyakoribb:
1. A kérdező leírja az alapszitut, meg a kérdést. Jönnek a válaszok, majd hirtelen újra megjelenik a kérdező, és kiegészíti a kérdést csomó részlettel, ami teljesen új megvilágításba helyezi a kérdést. Sajnos ez el szokott veszni a kommentek között, vannak akik ezt nem olvassák el, és az eredeti szitura válaszolnak, így persze nehéz hasznos tanácsot adni.
2. Ez sajnos a gyakoribb. A kérdező (általában nő) leírja, milyen bunkó/bántalmazó a párja, és sajnos általában nem az a kérdés, hogyan meneküljön, szakítson, hanem hogy Ő maga miben változtasson, hogyan javíthatná az amúgy is siralmas kapcsolatot (a kedvencem az, amikor azt kérdezi, meddig várjon, hogy megváltozzon a párja).
Ilyenkor azért elég egybehangzóan mindenki írja, hogy hagyja ott, ezen nincs mit javítani. Aztán hiába mondják ezt huszan egymástól függetlenül ugyanazt, a kérdező nem hallgat a hasznos válaszokra, jön a szokásos "ő meg akarja javítani ami nem jó, és nem eldobni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!