Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A recepciós hölgyeknek mennyire szokták csapni a szelet a férfiak?
Nekem nagyon csapják,rendszeresen kapok ajánlatokat is,és van hogy vita is kialakul sajna...
Alapból kedves vagyok,de sok férfi ezt jelként fogja fel
A szépek sztem folyamatosan kapják a bókokat, burkoltabb és kevésbé burkolt felkéréseket, de a legtöbb esetben inkább a külsősöktől, vendégektől.
Én nem recepciós voltam, hanem szabadtéri "üzletben" pultoztam, és mivel nem voltam kifejezetten szép meg volt súlyfeleslegem, azért annyira sokan nem csapták a szelet, de azért rendszeresen előfordult, főleg "vevők" részéről (vevő azért idézőjelben, mert úgy tett, mintha vásárolni akarna, aztán amikor kulturáltan elhajtottam, akkor már érdekes módon nem akart venni...), főleg ilyen apám-nagyapám korú, igénytelenebb fazonoktól. El tudom akkor képzelni, hogy egy dekoratívabb, szebb lány mennyi felkérést kaphat. Jó, persze nyilván függ attól, milyen ügyfélkör jár oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!