Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszahúzódóbb típus vagyok, hogyan "engedjek" fel? 21/L
Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy a vagányabb lányok társaságát keresik a fiúk. Persze én is megmondom a magamét, sőt, de a karakán stílus inkább akkor jön ha dühbe gurulok, egyébként csendes természetem van.2019. febr. 15. 16:08
11/18 anonim válasza:
*a körülméynekhez , lehetőségekhez képesd hozd ki a maximumot a jelenedből:)
12/18 anonim válasza:
*Ja és mégegy, hogy itt nem lehet semmit elrontani, ez egy bazinagy színdarab, mindenki csak játsza a dolgát, teszi a szerepét; és pl ha valaki beszólongatós; akkor lehet, hogy neki pont az a dolga, hogy beszólongasson másoknak, hogy azt az élményt tapasztaltassa meg veled; meg amúgy úgy általánosságban másokkal, mindenki mással.
13/18 anonim válasza:
A magadfajták miatt van annyi homokba dugom a fejem mentalitás, lesz..rjuk, hogy egyébként sz..r belsővel rendelkezem, úgy fogadjanak el engem, ahogy vagyok. Kész és pont.
De az ne zavarjon téged, hogy pl. egy egyént ez a visszahúzódása zavar és szeretne ezen változtatni, pozitív irányba. Nem mindenki olyan mint te, hogy egy változásra azt mondja, hogy az már nem én vagyok.
"Egyetlen állandó a változás maga." Hérakleitosz
Te se vagy már olyan mint 10 évvel ezelőtt. Öregszel, stílusod változhatott..stb.
De tudom, az már teljesen más.
Tudod, ha valaki felfedez magában egy rossz tulajdonságot, az neked miért fáj, ha javítani szeretne rajta? Te nem szeretnél jobb emberré válni?
14/18 anonim válasza:
#8! "Az introvertált személyiség nem egy betegség, amit kezelni kell, és nem egy probléma, amit meg kéne oldani." Nagyon jo!!! Csak azt nem veszed észre, hogy a kérdezönek pontosan ez a problémája és meg akarja oldani???? Osztod az észt de a kérdést sem tudod felfogni!
16/18 anonim válasza:
Sok hozzád hasonló fiú is van, pl én, jobb szeretem a csendes lányokat! :)
17/18 anonim válasza:
#8 Ne haragudj, de ezt nem értem. Hogy adjak tanácsot, ha nem tudom miről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!