Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Visszahúzódóbb típus vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszahúzódóbb típus vagyok, hogyan "engedjek" fel? 21/L

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy a vagányabb lányok társaságát keresik a fiúk. Persze én is megmondom a magamét, sőt, de a karakán stílus inkább akkor jön ha dühbe gurulok, egyébként csendes természetem van.

2019. febr. 15. 16:08
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Foglalkozz önismerettel, lépj át a komfortzónádon.
2019. febr. 15. 16:09
 2/18 anonim ***** válasza:
46%
Egyes! Ez olyan válasz volt mintha egy pszichológus lennél. Kb annyira hasznos is. :)
2019. febr. 15. 16:14
 3/18 A kérdező kommentje:
Akárcsak a tied, 2. válaszoló ;)
2019. febr. 15. 16:19
 4/18 anonim ***** válasza:

Akkor egy kicsit bővebben:

Felismerted a hibádat, hogy visszahúzódó vagy. Keresd meg az okot, hogy miért vagy ilyen, mitől félsz, miért jó ez neked és hogyan szeretnél ezen változtatni. Gyakorolj akár tükör előtt is.

Légy nyitott. Ismerkedj, barátkozz emberekkel. Senki se harap.

Egyébként tényleg hibaként érzed, hogy visszahúzódó vagy?

2019. febr. 15. 16:27
 5/18 anonim ***** válasza:
Kicsit bővebben írd le légszíves milyen téren szeretnél felengedni. Randin vagy társaságba vagy full idegenekkel? Nem mindegy.
2019. febr. 15. 16:29
 6/18 anonim ***** válasza:

Olvass könyveket amik segítenek. Hasonló természet vagyok mint te, de férfiban. Hidd el nekem sokkal rosszabb :/ Nekem például tetszenél, mert inkább az introverált lányok tetszenek, mivel én is az vagyok.

Mostanában elkezdtem olvasni életmód, pszichológia könyveket. Ezzel fejlesztem az önismeretemet. Ha gondolod adok pár ötletet mit olvass ;)

2019. febr. 15. 16:30
 7/18 A kérdező kommentje:
Társaság
2019. febr. 15. 16:30
 8/18 anonim ***** válasza:
36%

5# Ne osztogass hasznavehetetlen tanácsokat pls.

Az introvertált személyiség nem egy betegség, amit kezelni kell, és nem egy probléma, amit meg kéne oldani.

Ez a "legyél valaki, aki amúgy nem vagy" dolog elég káros.

2019. febr. 15. 16:34
 9/18 anonim ***** válasza:
Sorry , a négyes válaszolónak szántam.
2019. febr. 15. 16:35
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

"ez van", "nem számít", "lecarom", "ődóga". Hogyha valakinek problémája van veled, az nem a te problémád, hanem az ő problémája. Tehát lehetsz nyugodtan önmagad; anyni a lényeg, hogy ne árts másnak. Ha meg valaki pl pont belédkötne, akkor

az az ő problémája, azt neki kell megoldania, feloldania önmagában:):) Meg ha pl beszót , akkor ez van. Ami meg egy másodperce történt , az már a múlt. Azon kár keseregni, meg visszacsinálni se lehetne már, ha akarná, hanem, tehát érdemes továbblépni. És a jövő miatt sem kell aggódni. Ha a jelenből kihozod a maximumot, a jövő is szép lesz:) Mert az meg a jelen után következik, lehet, hogy azon is alapszik:):). Éld meg a jelent minél boldogabban:):):):)

2019. febr. 15. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!