Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj lehet az onbizalmammal vagy esetleg en ertem rosszul az egesz dolgot, visszahuzodobb tipus vagyok, hogyan tegyem jobba a dolgot?
Hát igen...a választás szerintem is a probléma. Sok olyan lány van aki szintén nem igazán szeret hajnalig bulizni egy diszkóban. Egy olyan mellett ez a problémád fel sem merült volna.
Én nem azt mondom, hogy szakits vele, inkább, hogy kösettek kompromiszumot. Ahova szeretsz menni vele oda elkiséred, ahova pedig ő szeret menni oda csak ő megy, persze nem kell minden hétvégén ott "laknia" nélküled. Egyszerűen csak el kell engedned egyedül, ő sem érezheti túl jól magát, ha táncolna és egész este a sarokban ülő kedvesével kell foglalkoznia.
21 éves lány vagyok, és volt már nekem is "ellentét párom":)
Ott is a srác volt visszahúzódó, nem nagyon szeretett eljárogatni, nekem meg sajnos mániám hogy kimozduljak. Úgy oldottuk meg próbáltunk mindig elhívni vele a haverjait, és akkor feloldódott az ő közegükben amíg én mellette buliztam. Sokat számít kikkel vagy a barátnőddel buliban. Egy kicsit bohókásabb cimbora aki essetleg szintén nem kedveli a discot, feldobhatja a hangulatot a helyzet iróniájával. De ha nagyon letört vagy akkor beszéld meg vele nyugodtan hogy inkább maradjatok kettesben.
önbizalmat kell növelni valahogy! :D
gondolj arra hogy a sok gagyi "rocker" láma mind beképzelt, pedig elég szánalmasak. ha nem vagy ilyen, már sok ember felett álsz. :D
ajánlom a Két pasi meg egy kicsi (two and a half men) sorozatot, sokat segíthet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!