Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi baja sokaknak a valentin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi baja sokaknak a valentin nappal?

Figyelt kérdés

Igazán nem értem, mi értelme utálni egy ünnepet, sőt, konkrétan kampányolni ellene.

Az ilyen "Miért kéne tartani, egyikünk sem Bálint", meg "Én nem csak egy nap szeretem a párom", és hasonlók mire jók?

Értem, hogy nem mindenki tart karácsonyt, születésnapot, húsvétot, hanukát, függetlenség napját, de miért kell konkrétan gyűlölködni?

Divat a valentin nap, így hát divat utálni is?

Én örülök, hogy vannak a világon ünnepek. Szeretem a karácsonyt, a születésnapokat, az évfordulókat. Mi baj velük?

Az, hogy a valentin nap mindenkié? Vagy az, hogy nem magyar?

Jóformán egyik nagy ünnepünk sem magyar, mégis megtartjuk. Akkor mi baj pont ezzel?

Halloween-kor ment a "Nálunk nincs halloween, itt mindenszentek van", minden létező felületen kiposztolva. Mi értelme?

Halloween-t mi sem tartunk, de mondjuk mindenszenteket sem, sajnos messze élek onnan, ahol felnőttem, nem tudok aznap kihez kimenni.

Viszont nem értem, mi baj azzal, ha valaki tart valamit, vagy ha épp nem tart, és miért kell még az ünnepekben is okot látni az acsarkodásra.

Ha akarom, akár téli napfordulót is tarthatok, nem leszek ettől sem több, sem kevesebb annál, aki nem tartja.

Ugyanez a valentin napra is.

2019. febr. 14. 15:08
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
50%
Minden évben a pofámba tolják és emlékeztetnek mennyire nyomorúságos életem van.
2019. febr. 14. 18:24
 22/26 anonim ***** válasza:

"vagy bárkinek, akit szeretsz" - Erről én is olvastam, de igazából erre ott van a karácsony, a születésnapok, a névnapok, van más ünnep is a szeretet kifejezésére.

Egyetlen pozitívumként a Corvin Plaza akcióját látom, akik Szinglik napját hirdettek mára.

2019. febr. 14. 18:27
 23/26 anonim ***** válasza:
66%

Pont annyira divat utálni is, mint amennyire divat maga az "ünnep". Én amúgy soha nem értettem, hogy voltaképpen mi jelentősége van annak, hogy mások, akár a szomszédom mit ünnepel, meg mit nem.

Még nem ártunk vele másoknak, addig langyosvíz

2019. febr. 14. 18:32
 24/26 anonim ***** válasza:
Az, hogy a szomszéd mit ünnepel a négy fal között, nem érdekel. Az, hogy az arcomba tolják, és oda sem figyelnek keresőoptimalizáláskor, hogy kinek mennek ki hetek óta a páros ajánlatokról szóló reklámok (szingliknek is), akármilyen erősen szűröm a szűrhető reklámokat, az már zavaró.
2019. febr. 14. 18:34
 25/26 anonim ***** válasza:
52%
Engem irritál ez a felhajtás körülötte. És olyan képmutatás az egész. Nem szeretek kötelező jelleggel ajándékot adni vagy kapni(ez igaz a karácsonyra is). Semmi különleges nincs így az egészben.
2019. febr. 14. 23:29
 26/26 anonim ***** válasza:
49%
#25 haragudj arra, aki elvárja tőled az ajándékot :)
2019. febr. 15. 07:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!