Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » CSak nekem van tele a t*k*m a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

CSak nekem van tele a t*k*m a Valentin nappal? Egy agyonhájpolt nyugatot majmoló gyökértelen pénzközpontú kamu semmi ünnep - kinek jó ez? A virágboltosokon kívül?

Figyelt kérdés
2014. febr. 14. 18:43
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
76%

Nyugi! Kersz egy szal viragot? Vagy egyszivecske lufit? Esetleg valami szivecske csoki?

Szivesen adom :)))

2014. febr. 14. 18:44
 2/30 Ahol megállt az idő ***** válasza:
69%
Engem jobban zavar az értelmetlen kérdésed.
2014. febr. 14. 18:45
 3/30 anonim ***** válasza:
19%
Én ilyenkor a nőknek használt kondomot adok becsomagolva, emlékeztetve őket, mekkora ordas ribi 95%uk :D
2014. febr. 14. 18:46
 4/30 anonim ***** válasza:
48%
Kérdező! Szívemből szóltál.
2014. febr. 14. 18:47
 5/30 anonim ***** válasza:
100%

Igazából nagyobb felhajtást csinálnak belőle akik utálják.

Fórumokon, közösségi oldalakon, a barátaim, az ismerőseim körében az arány kb.: 30% - "Boldog Valentint, hogy telik a Valentin napotok?" és 70% - "A k..va anyját annak, aki kitalálta a Valentin napot!" :D

2014. febr. 14. 18:53
 6/30 A kérdező kommentje:

egyébként nekem nincs barátnőm. már nincs. rájöttem (és nem vicc) hogy jobbak a prostik. válogathatok, ha szőke kell akkor az, ha barna akkor az, fizetek, megkapom amit akarok, utána meg veszik a cókkot és elhúznak. nem rinyálnak, nem kell elviselni a baromságaikat.

úgy működnek, ahogy egy nőnek működnie kell.

2014. febr. 14. 18:53
 7/30 anonim ***** válasza:
77%

Bár nem hiszem, hogy képes leszel megérteni, de azért megpróbálkozok vele.

Tudod, lehet úgy is hozzáállni, mint te: elmebetegen, őrjöngve, hogy csakazértse foglalkozol vele, blablabla... és még véletlenül sem adsz semmi pluszt ilyenkor a barátnődnek/pasidnak, mert az sértené az elveidet.

Meg lehet úgy is, hogy elfogadod, hogy ez a szerelmesek napja, és ilyenkor egy kis plusz figyelmességgel leped meg a szerelmedet. Aminek nem feltétlenül kell egy vagyonnak lenni, sőt, még nem is muszáj, hogy pénzben mérhető dolog legyen. De úgy gondolom, hogy ha van valakid, akivel szerelmesek vagytok, az a párszáz forint igazán nem nagy áldozat rá.

2014. febr. 14. 18:54
 8/30 anonim ***** válasza:
87%
#6 - jó, így már érthető, a te érzelmi unintelligenciáddal tényleg összeegyeztethető a pozitív érzelmek bárminemű kimutatása.
2014. febr. 14. 18:55
 9/30 A kérdező kommentje:

mondjuk ÉPP ez nem mondható el rólam, mert vajon mivel foglalkozok éppen most is?

na ugye.

csakazértse foglalkozol vele

2014. febr. 14. 18:55
 10/30 A kérdező kommentje:

így van! még véletlenül se!

ha én lennék Bill Gates, akkor se adnék ki ezen a napon egy fillért se.

csakazértse.

és még véletlenül sem adsz semmi pluszt ilyenkor a barátnődnek

2014. febr. 14. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!