Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
CSak nekem van tele a t*k*m a Valentin nappal? Egy agyonhájpolt nyugatot majmoló gyökértelen pénzközpontú kamu semmi ünnep - kinek jó ez? A virágboltosokon kívül?
Nyugi! Kersz egy szal viragot? Vagy egyszivecske lufit? Esetleg valami szivecske csoki?
Szivesen adom :)))
Igazából nagyobb felhajtást csinálnak belőle akik utálják.
Fórumokon, közösségi oldalakon, a barátaim, az ismerőseim körében az arány kb.: 30% - "Boldog Valentint, hogy telik a Valentin napotok?" és 70% - "A k..va anyját annak, aki kitalálta a Valentin napot!" :D
egyébként nekem nincs barátnőm. már nincs. rájöttem (és nem vicc) hogy jobbak a prostik. válogathatok, ha szőke kell akkor az, ha barna akkor az, fizetek, megkapom amit akarok, utána meg veszik a cókkot és elhúznak. nem rinyálnak, nem kell elviselni a baromságaikat.
úgy működnek, ahogy egy nőnek működnie kell.
Bár nem hiszem, hogy képes leszel megérteni, de azért megpróbálkozok vele.
Tudod, lehet úgy is hozzáállni, mint te: elmebetegen, őrjöngve, hogy csakazértse foglalkozol vele, blablabla... és még véletlenül sem adsz semmi pluszt ilyenkor a barátnődnek/pasidnak, mert az sértené az elveidet.
Meg lehet úgy is, hogy elfogadod, hogy ez a szerelmesek napja, és ilyenkor egy kis plusz figyelmességgel leped meg a szerelmedet. Aminek nem feltétlenül kell egy vagyonnak lenni, sőt, még nem is muszáj, hogy pénzben mérhető dolog legyen. De úgy gondolom, hogy ha van valakid, akivel szerelmesek vagytok, az a párszáz forint igazán nem nagy áldozat rá.
mondjuk ÉPP ez nem mondható el rólam, mert vajon mivel foglalkozok éppen most is?
na ugye.
csakazértse foglalkozol vele
így van! még véletlenül se!
ha én lennék Bill Gates, akkor se adnék ki ezen a napon egy fillért se.
csakazértse.
és még véletlenül sem adsz semmi pluszt ilyenkor a barátnődnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!