Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
CSak nekem van tele a t*k*m a Valentin nappal? Egy agyonhájpolt nyugatot majmoló gyökértelen pénzközpontú kamu semmi ünnep - kinek jó ez? A virágboltosokon kívül?
Úgy működnek, ahogyan egy nőnek működnie kell???
Nem...úgy működnek ahogy egy prostinak működnie kell.
A nőt máshogy definiálják. Kikérem magamnak minden-rendes, normális gondolkodású, habitusú-nő nevében!
na az meg van bocsátva.
mi inkább tortát sütünk
Mindig az a jo nap, ami aznap van. A tegnap mar tortenelem, a holnapot pedig elobb meg kellene elni.
Ma eppen Balint napja van ... nem baj ... holnapra ez is elmulik.
Ma amugy Szent Balint maglya-halalarol emlekezunk meg :) Nem tudom mi az osszefugges a szivecskekkel, de en stilusosan meggyujtok inkabb egy gyertyat :D
elmondjam neked, hogy a világ népességének nagyobbik részét eltartó "harmadik világban" (=India, Fekete-Afrika, ázsiai országok) hogyan definiálják a nőt?
hm? elmondjam vagy utánanézel magad?
csak a "fejlett"(nek hazudott) nyugaton van a nőnek egyáltalán szava. vannak országok ahol egy férfi jelenlétében egy nő meg se szólalhat.
A nőt máshogy definiálják
Kedves Kérdező!
Egyszer lesz gyermeked, és szeretni fogod a Szentestét!
Egyszer lesz párod, és elfogadod a Szerelmesek napját!
Egyszer ma este, egy pillanatra én ezt kívántam szívből Néked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!